avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colaborare intre agentie imobiliara si agent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar.

Am mare nevoie de un contract de colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar. Nu vreau sa angajez agenti imobiliari cu carte de munca dar vreau sa colaborez cu ei, agenti vor incasa o parte la % din castig.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
bran-andrei-dumitru, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai_distrikt , utilizator 12:33, 26 Mai 2011
Ma poate ajuta cineva?
Te salut si eu am nevoie de asa ceva pentru acelas motiv intemeiat daca consideri ca ai asa ceva si ma poti ajuta si pe mine , iti multumesc frumos.ast rasp tau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar valigabriela valigabriela Daca poate sa ma ajute cineva, as avea nevoie de un model de contract de colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar (pfa). Multumesc ... (vezi toată discuția)
Mai pot face oare ceva??? roxiana24 roxiana24 am o mare problema.din cauza crizei financiare si fiind fara nici o alternativa, am acceptat sa lucrez in luna ianuarie intr o agentie imobiliara fara carte de ... (vezi toată discuția)
probleme care apar in srl alinutza9 alinutza9 1.Pentru o societate comerciala cu raspundere limitata cu activitate imobiliara (agentie imobiliara) este nevoie de casa de marcat sau este suficient sa se ... (vezi toată discuția)