avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate dkosmyn

Activitate dkosmyn

Răspuns la discuția Indemnizatie schimbare domiciliu
nu intrebam de indemnizatia de somaj, ci de indemnizatia aceea pt. schimbarea domiciliului in scop de servicu, cum a primit initiatorul acestui topic.
Răspuns la discuția Indemnizatie schimbare domiciliu
greseala mea, mai sus ma refeream ca nu m-am inscris la AJOFM dupa ce mi-a incetat contractul de munca pe perioada determinata, (primul job) acum sunt angajat ca si grefier in VS.
Răspuns la discuția Indemnizatie schimbare domiciliu
dupa ce am fost angajat pe perioada determinata timp de 6 luni, pana in aprilie 2015 dupa care in urma unui concurs am obtinut un post de grefier in Vaslui ( eu fiind din Bt ) incepand cu data de 2 Decembrie, daca nu m=am inscris la AJOFM dupa ce mi-a incetat contractul de munca, pot beneficia de aceasta indemnizatie ??
Buna!
Situatia e urmatoarea:
in perioada octombrie 2014=aprilie 2015 am fost angajat cu contract pe perioada determinata, iar din Decembrie (a.c) urmeaza sa ocup un post de grefier in alt judet. As dori sa stiu daca pot sa obtin indemnizatia de relocare si care ar fi pasii de urmat in acest caz? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Problema mostenire
ca sa fie clar: titlul de proprietate este pe numele lui X, dupa moartea acestuia nu s-a operat nicio modificare a titularului dr. de proprietate asupra acelui imobil.
Buna!
Am urmatoarea speta : X (decedat) a avut 3 fiice ( a, b, c), dupa moartea acestuia, fiica A impreuna cu sotul sau au locuit in casa aceasta fara ca B si C sa ridice vreo problema, deci nu s-a deschis procedura impartirii mostenirii. astfel A +S (sotul) dupa ce s-au mutat acolo au tras curent si au platit impozitul cativa zeci de ani. A+S au avut 4 copii, intre timp A si S au murit de curand iar una din fiicele lui X au luat documentul de proprietate si ma intreb ce ar putea face cu acel document ?? Ms anticipat de raspunsuri. Eu ma gandesc ca nu ar avea ce sa faca, copiii lui A si S putand invoca uzucapiunea dovedita prin platirea impozitului si contractul de furnizare a curentului electric, nu?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Cine ma poate ajuta cu niste Legi actualizate ??
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
ce s-a dat la proba practica la IS la concursul de pe 1-2 iunie???
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
anditaru a scris:

DariaM raspunsurile de la proba scrisa nu s-au afisat?In mod normal cu un sfert de ora inainte de terminarea probei se afisau si raspunsurile.Am intrat pe siteul curtii de apel suceava si am gasit raspunsurile.Proba practica mi s-a parut exagerat de greu, la cum arata textul si la ce timp au avut,a fost dezastru,114 au picat la aceasta proba,din 179. 65% din candidati,de obicei din ce am vazut la celelalte concursuri picau cam 10-15% din candidati.

in ce a constat mai exact proba practica??

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
mariuscs a scris:

dkosmyn a scris:

am inteles ca proba ar consta in redactarea unui text in aproximativ 8 minute sau cam asa ceva. dar de salarii ,pentru cei cu studii juridice are idee cineva la cat ar putea sa ajunga pt inceput ? ma intereseaza la tribunal si judecatorie


in jur de 2200 ron


cat de optimist as fi cred ca e prea mult 2200:))