avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate bobota viorel

Activitate bobota viorel

Mi-au comunicat ca am drept de atac in instanta.Nu-mi pot evalua sansele neavand detaliile - calcului ce au stata la baza. Un avocat ar putea cere expertiza...si uite asa...costui peste costuri...Oricum multumesc..
Pensia mea este redusa cu cca 600 lei, la cca 9 luni dupa marirea ei la sfasitul anului trecut, printr-o decizie a casei de pensii cu motivarea urmatoare:
se revizuieste decizia de marire in sensul ca suma punctajelor anuale realizate au fost utilizate in mod eronat.(fara a-mi detalia eroarea facuta).
Ce pot face ?
Multumesc !
Multumesc fr.
In urma unor lucrari de terasamente constand din umplutura,,executate pe terenul din amonte de proprietatea mea,configuratia terenului s-a schimbat total.
.Initial terenul era plan, avea o declivitate de cca 30 % si era inierbat.
Acum terenul a fost orizontalizat prin aducerea de pamant din excavatii,santurile fiind astupate
Au aparut in acest fel 2 probleme.
1.Pamantul nu a fost asigurat cu ziduri de sprijin. Deasemenea nu a fost tasat corespunzator.
2.Evacuarea apelor venite din munte a fost concentrata pe un canal cu o sectiune de cca 1m2
Consecinte ;La ploi cu o intensitate peste medie ,apele curg in curtea si gradina casei mele lasand noroi , colmatind o parte a gradinii.
Terenul despre care am facut vorbire este pr0prietate privata.
Cum pot obliga vecinii sa faca ziduri de sprijin,sa taseze corespunzator pamantul ,sa faca drenuri si sa reduca sectiunea de la 1m2 la cea a podetelor din amonte,in asa fel incat apele si pamantul din amonte sa nu-mi prejudicieze pr0prietatea ?
Va multumesc
Sant interesat de consiliere on line in vederea redactarii actiunii in inst
anta.Ce actiuni premergatoare act.in instanta ar trebui sa fac ?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul complet . Va doresc succes in profesie si viata.
Am facut o plangere in instanta prin care cer anularea procesului verbal de contraventie ptr. nerespectarea O.U.G 195/2002 .Valoarea amenzii e 580 lei. Daca platesc jumatate din amenda dar castig procesul pot primi inapoi banii ?
Doresc sa ma consult cu un avocat privitor la initiera unei actiuni civile pentru obligarea firmelor de telefonie mobila Orange,Vodafone,Digi sa-si schimbe locatia antenelor sale din proximitatea (cca 25 m) locuintei mele.

Moderator : Editat date de contact.
Va multumesc pt.raspuns....poate dupa precizarile facute mai vine unul.. .Sarbatori de iarna curate si binecuvantate....
vreau sa dovedesc ca am construit in anul 2014 in vderea prescrierii dreptului de a fi sanctionat pe L50 /91
Am construit in urma cu 3 ani si jumatate un adapost de lemne.Dovedesc asta cu declaratiile celor ce au construit adopostul.Cer instantei sa-mi anuleze amenda pe motiv de prescriptie.Ce sanse am sa-mi fie acceptati martorii ?