avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate judytha_b

Activitate judytha_b

Multumesc!
Sporul de fidelitate este trecut si in Revisal. Daca va fi introdus doar in ROI, mai trebuie trecut in Revisal?
Buna ziua
In prezent in CCM la nivel de unitate este stipulat acordarea sporului de fidelitate dupa vechimea in campul muncii. Acum conducerea vrea sa modifice criteriile de acordare a sporului de fidelitate. Pentru ca, prin lege, nu este obligatoriu acordarea sporului de fidelitate ne-am gandit sa scoatem acest articol din CCM si criteriile de acordare sa trecem doar in Regulamentul Intern. Putem face acest lucru? Va rog sa ma ajutati cu pareri/legi/experiente in legatura cu acest subiect!

Va multumesc anticipat!
Buna ziua, as dori sa ma sfatuiti in urmtoarea situatie:

Eu cu sotul meu am avut in intretinere o batrana. Noi am divortat. Doamna a murit. Intrebarea mea este: ce se intampla cu casa doamnei in aceasta situatie? locuinta se va trece direct pe numele fostului meu sot? sau si eu trebuie sa mai semnez ceva?
Răspuns la discuția D100 de corectat
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua
Va rog sa ma sfatuiti cum sa corectezi D100 din martie 2013 in care a fost declarata imp pe venitul micro, dar de fapt trebuia declarata imp pe profit?
Va multumesc
Multumesc pt raspuns
Buna ziua
Ma puteti sfatui cum sa procedez daca, la un angajat expira termenul de preaviz in 30.04? Normal contractul ar trebui sa desfac cu data de 01.05, dar daca 01.05 este sarbatoare legala, cum sa procedez?
Desfac cu data de 02.05?
Buna ziua,

Avem o angajata, care se va casatori in curand. Noi putem acorda 5 zile libere platite, chiar daca asta va fi a doua casatorie a doamnei?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua
Avem o angajata la care ma desfacut cim in data de 09.08.2012. In 22.08 ea s-a razgandit ca totusi ar veni inapoi la lucru. Trebuie sa facem contract nou pt ea,sau se poate reactiva cim vechi? Desfacerea cim am introdus in Revisal. Cum sa procedez?

Răspuns la discuția Somaj
Buna ziua!
indemnizatia de 30%din cuantumul indemnizaţiei de şomaj, primeste persoana si daca a fost in somaj doar cateva zile (4-5 zile)si s-a angajat pe urma?