avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua, as dori sa ma sfatuiti in urmtoarea situatie:

Eu cu sotul meu am avut in intretinere o batrana. Noi am divortat. Doamna a murit. Intrebarea mea este: ce se intampla cu casa doamnei in aceasta situatie? locuinta se va trece direct pe numele fostului meu sot? sau si eu trebuie sa mai semnez ceva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:05, 28 Iunie 2014
casa e a voastra ar trebui sa faceti partajul ei. Sarcinile din cartea funciara se radiaza in baza certificatului de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri sint daca cumpar un apartament de la o doamna divortata ? anonim anonim Vreau sa cumpar un apartament de la o doamna care a divortat cu 5 ani in urma. In urma partajului instanta i-a atribuit apartamentul doamnei respective iar ... (vezi toată discuția)
Testament, dezbatere succesiune Anca Ana Mihaela Anca Ana Mihaela Buna seara ! Am avut grija de un batran timp de 8 ani iar acesta ne.a facut un testament cu , clauza de i grijire pe timpul vietii. Batranul a murit pe 7 ... (vezi toată discuția)
bun comun/bun propriu. Cristinaxpo Cristinaxpo Buna ziua, In urma cu 5 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un imobil, fiind casatoriti sub regimul comunitatii legale. Fiind cu un copil mic in brate si ... (vezi toată discuția)