avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters127432

Activitate ContSters127432

Sunt nascut in 1955 ianuarie 19
Am 31 de ani si 7 luni cotizabili din care
11 ani si 7luni - grupa II
12ani si 6luni - grupa I.
Va multumesc anticipat
Discuție uzucapiuni
In anul 1959 tatal meu , actualmente decedat,a construit o casa de locuit cu suprafata utila de 48 mp.,un grajdi si anexe pe o suprafata de teren de 600 mp. imprejmuita cu un gard, in comuna Dobreni, judetul Neamt (terenul apartinea tatalui sau)
Casa de locuit si anexele au fost construite cu aprobarea autoritatilor locale de la acea data deoarece,dupa finalizarea constructiei a fost inregistrata in Registrul Agricol al comunei Dobreni.
Precizez ca din anul 1959 si pana astazi am platit taxe si impozite pe teren in suprafata de 600 mp.,casa si anexele gospodaresti ,folosim in mod continuu,neintrerupt,netulburat, public,.utila si sub nume de proprietar potrivit certificatului fiscal emis de catre Primaria comunei Dobreni, judetul Neamt.
Suprafata de teren de 600mp. de teren a fost trecuta din EROARE in titlul de proprietate emis in 1998 al bunicului meu iar tatal meu la acea data nu a facut nici o contestatie.
Casa este acum proprietatea mea dar nu si terenul de sub ea
Bunicul are 9 mostenitori dar numai 6 au drept de mostenire, ceilanti 3 au primit ca zestre pamant, ei renuntind in favoarea celor 6
Ce sanse am ca sa obtin pamantul pt. care am platit taxe si impozite 50 ani prin uzucapiuni stiind ca numai unul din cei 6 mostenitori este impotriva?