avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate blu_angel

Activitate blu_angel

Răspuns la discuția Card social
Mulțumesc frumos!
Discuție Card social
Card social
Pensionat anticipat, are dreptul la card social?
Buna ziua!

daca achizitionez un imobil de la executari silite si imobilul este inchiriat cu contract de inchiriere pe o anumita perioada altei persoane de catre fostul proprietar, chiriasul este obligat sa paraseasca imobilul ?

multumesc!
multumesc frumos!
cim a fost incheiat pe durata nedeterminata, va inceta cu acordul partilor, ultima zi in care salariatul lucreaza va fi 31.12.2014
Buna ziua
Ultima zi de lucru a unui salariat este 31.12.2014. In acesta situatie data incetari+transmiterea revisalului o fac in 05.01.2015, tinand cont de faptul ca 1 si 2 ianuarie sunt zile libere iar 3 este sambata iar 4 duminica?

Multumesc
va multumesc mult de tot pentru raspuns

sa inteleg ca nu a facut nici o ilegalitate ca nu a depus crm si concediul prenatal la ambele firme? ci numai la cea care are functia de baza si i-a aprobat cererea pentru concediu risc maternal.


Buna ziua!
prietena mea este stewardeza cu norma intreaga la o companie aeriana. Totodada este angajata cu timp partial (1 ora/zi) la firma sotului ei, pe post de operator calculator, cu un salariu de 175 ron/luna , activitate pe care o desfasura de acasa.
Incepand cu luna a patra de sarcina a intrat in concediu de risc maternal, nemaiputand sa-si desfasoare activitatea ca stewardeza. concediul nu la inregistrat si la cealalta firma, prestand servicii in continuare.
in luna ianuarie 2015 da nastere unei fetite :)! ce trebuie sa faca pentru a primi indemnizatia de crestere a copilului? trebuie sa renunte la al doilea cim, poate presta in continuare servicii, ?este corect faptul ca nu a depus crm si nici concediu prenatal la cealalta firma .

multumesc frumos!
buna ziua!

O persoana din familie si-a scos adeverinta de stagiu de la casa de pensii. Adeverinta cuprinde numai perioada 01.04.2001 pana in prezent, in ciuda faptului ca a lucrat din 1982 pana in 2010 la acelasi angajator, in 2010-2011 somaj, 2011-prezent la alt angajator.

Pe cartea de munca este pusa stampila numai cu "PRELUCRAT" nu si scanat. Sa fie acesta motivul din cauza caruia nu-I apar si ceilalti ani lucrati, ptr pensie se vor lua si acei ani in consideratie? Cartea de munca o are acasa cu toate inregistrarile pe perioada angajata.

Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Notificare MFP
Multumesc frumos d-na Iulia! :)