avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate daio73

Activitate daio73

Răspuns la discuția Autorizatie de reparatie
Este o practica.Fi-ti mai convingatoare
Răspuns la discuția Autorizatie de reparatie
Din moment ce aveti asigurare facultative(casco) si vi s-au deschis deja dosarele de dauna nu mai este necesara prezentarea la politie pentru eliberarea autorizatiilor de reparatii.
Se excepteaza prezentarea la politie pentru declararea unui accident in situatia in care v-ati gasit masina avariata si nu cunoasteti autorul si aveti casco sau prin intermediul unui constat amiabil daca sunt implicate doar 2 masini in accident
Si firmele de asigurari au un model de AR(autorizatie de reparatii)
Buna ziua.
Daca se achita o parte din factura se poate oprii curentul?
Va rog si baza legala.
Am inregistrat o factura destul de mare la regularizarea energiei electrice in decembrie 2013 am facut sesizare,mi-au schimbat contorul pentru efectuarea expertizei si mi s-a blocat plata acelei facturi.Acuma pe langa faptul ca nu am fost lamurita referitor la acel contor am fost notificata ca mi se va oprii curentul.Precizez ca am achitat o suma de bani din valoarea facturii deci rea-credinta nu este.
Multumesc
In acest caz spitalizarea este platita de vinavatul in producerea accidentului care raspunde in solidar cu firma de asigurari.
Buna ziua.Puteti sa faceti contractual de vanzare-cumparare si sa o scoateti de la ad.tia fin de pe numele dvs,apoi sa fi fie inregistrata pe numele cumparatorului.acesta poate circula in regula cu aceleasi numere fara sa o inmatriculeze din nou
Răspuns la discuția permis de conducere
Daca legislatia portugheza prevede aceeasi pedeapsa pt.infr.comisa,da se poate anula permisul de conducere.Se aplica principiul reciprocitatii.
Răspuns la discuția dr.civil
Multumesc pt raspuns
Discuție dr.civil
Buna seara.Va rog sa imi spuneti care este distanta la care se poate ridica o constructie fata de gardul vecinului.Eu stiam de 1.90 m.
casa mea este construita cu spatele spre acest teren iar fiitoarea constructie va fii din sticla ...un show room.Multumesc
singurele modificari au survenit la sanctiuni privind anvelope de iarna