avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

am o rugaminte sa ma ajute cineva,am venit in concediu in tara,sunt rezident in portugalia,si cu permis eliberat de statul portughez,am fost oprit de politie,pe 01 01 2012 baut si mia fost suspendat dreptul de a conduce,am fost la tribunal si am primit 1 an cu suspendare,la prima abatere se poate anula permisul de conducere in romania daca este eliberat de alte state? multumesc.:(:(
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 15:22, 29 Noiembrie 2012
Daca legislatia portugheza prevede aceeasi pedeapsa pt.infr.comisa,da se poate anula permisul de conducere.Se aplica principiul reciprocitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa... munteanu_andrian munteanu_andrian Va salut, in urma cu cativa ani tatal meu a executat cateva luni de inchisoare. A fost inchis pe nedrept, fapt ce a fost dovedit. Trebuia sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Permis auto retinut in portugalia roavo roavo Buna ! Va cer cu respect sa ma sfatui-ti cum sa procedez, numai legal, sa ies cu bine din situatia in care ma gasesc mai bine de doua luni , mai precis din ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis felix10 felix10 buna va cer o informatie in anu 2007 am fost condamnat la 2 ani de puscarie cu executare pentru conducere fara permis beat si accident miam executat pedeapsa ... (vezi toată discuția)