Buna ziua,
am si eu o intrebare:
am avut acum mai multi ani o masina dacia (proprietar in carte)care nu mai functiona si s-au dat piese din ea una cate una pe la diversi cetateni pana nu a mai ramas nimic din ea ,talonul nu il mai gasesc,am cartea masinii atat.
ceea ce ma intereseaza este care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ca eu sa nu mai platesc anual impozit pe acea masina care nu mai exista
multumesc anticipat pt raspuns
buna ziua,
saptamana trecuta mi-a cazut tencuiala de pe bloc exact pe luneta masinii parcata in fata scarii ca toate masinile si mi-a spart luneta ,as vrea sa imi spuneti daca stiti cine se face raspunzator in aceasta situatie in cazul in care la administratie era un anunt cu mesajul ca administratia nu se face raspunzatoare de pagubele produse de caderea tencuielii ,cum as putea proceda legal pt recuperarea daunii produse avand in vedere ca nu am casco
bunaziua,
pot preschimba o intreprindere familiala in intreprindere individuala fara sa mai duc acte sa dovedeasca infiintarea pt ca ar ramane acelasi obiectiv de activitate acelasi sediu social mai precis ramanerea acelorasi conditii numai sa trec pe intreprindere individuala
multumesc anticipat pt raspuns
o zi buna!
BUNA ZIUA,
CE INSEMNA ;;2.4. Contribuţii sociale obligatorii plătite;; DIN DECLARATIA 200?
SUNT MEMBRU UNEI INTREPRINDERIFAMILIALE
CUM PROCEDEZ?
MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS