avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... schimbare din IF in II se poate???
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

schimbare din IF in II se poate???

bunaziua,
pot preschimba o intreprindere familiala in intreprindere individuala fara sa mai duc acte sa dovedeasca infiintarea pt ca ar ramane acelasi obiectiv de activitate acelasi sediu social mai precis ramanerea acelorasi conditii numai sa trec pe intreprindere individuala
multumesc anticipat pt raspuns
o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:45, 8 Aprilie 2010
I*n temeiul OUG 44/2008 va puteti exercita acest drept de optiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractarea si intreprinderile individuale adina.r adina.r Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. Cumnatul meu vrea sa-si infiinteze o intreprindere individuala in domeniul I.T., nu PFA sau ... (vezi toată discuția)
Infiintarea intreprinderei individuala joorea joorea As vrea sa infiintezi o intreprindere individuala in Romania, dar nu sunt cetatea roman. Am citit pe net ca orce cetacea care locuieste in EU poate infiinta. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala caprice caprice Buna ziua : as avea o intrebare: intreprinderea individuala are capital social? daca da , cat are? multumesc (vezi toată discuția)