avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... 2.4. Contribuþii sociale obligatorii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

2.4. Contribuþii sociale obligatorii plãtite-DECLARATIA 200 -CE INSEAMNA???

BUNA ZIUA,
CE INSEMNA ;;2.4. Contribuţii sociale obligatorii plătite;; DIN DECLARATIA 200?
SUNT MEMBRU UNEI INTREPRINDERIFAMILIALE
CUM PROCEDEZ?
MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: Arpen Solution , Contabil 17:24, 16 Februarie 2010
2.4. se refera la contributiile la CASS ( sanatate ) care este obligatorie, CAS (pensii), care s-au platit in anul precedent .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii,contracte pfa & semnatura electronica Ankora Ankora 1.Ce declaratie se depune si unde in termen de 15 zile de la infiintarea PFA-neplatitor TVA, CAEN 7311, iar apoi care sunt cele obligatorii, unde se depun si ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor la pensii si sanatate dupa terminarea somajului, pfa doinadavidescu doinadavidescu Buna ziua ! Perioada de somaj platit a incetat si as dori sa platesc in continuare contributiile pt pensie si sanatate. Am un pfa inregistrat care din ... (vezi toată discuția)
Cas pentru cabinet medical individual alexandru daniel alexandru daniel Sunt cabinet medical individual si pentru ca am depasit plafonul de 12 salarii pe anul 2017 mi-a venit decizie de la fisc de plata a cas. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)