avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Activitate elena - alina

Activitate elena - alina

Buna ziua,
Am 4 abonamente la un operator de telefonie mobila, pentru unul din ele am solicitat prelungire deoarece doream schimbarea modemului. solicitarea s-a facut telefonic iar produsul l-am ridicat de la un magazin. La emiterea facturii am constatat ca valoarea pe care o stiam eu se marise considerabil. deoarece eu primesc factura in format electronic am sunat la relatii cu clientii pentru mai multe lamuriri. timp de 2 saptamani am tot insistat si am primit doar raspunsuri evazive. Intr-un final mi-i s-a spus ca in loc de abonamentul de 9E despre care vorbisem cu operatorul aveam un abonament de 17E. Mi-i s-a comunicat ca nu sta nimeni sa verifice toate facturile emise si ca este o eroare. problema mea este ca am fost mintit. Am cerut inregistrarea si au spus ca nu mi-i se poate da. Cui as putea sa ma adresez pentru faptul ca am fost mintita, inselata si luata in bataie de joc de catre aceasta companie?
Va multumesc!
Răspuns la discuția dreptul la somaj
din pacate nu am contractul de munca deoarece a ramas la fetele de la contabilitate, acum incerc sa fac rost de el, deoarece odata cu inchiderea magazinului unde am lucrat eu s-a mutat si sediul. mentionez ca ei sunt in litigiu cu mai multe firme care le-au livrat marfa si nu au primit banii sau au primit cecuri fara acoperire, asa ca nu mai am nici o speranta de la ei.
Răspuns la discuția dreptul la somaj
Acum nici macar nu mai reusesc sa dau de personalul de la firma respectiva pentru adeverinta necesara la ajofm. Incep sa cred ca am muncit degeaba si ei nici macar nu au cotizat la somaj............. Sincer nu stiu ce sa mai fac?
Răspuns la discuția Intoarcerea la serviciu din CCC
Buna seara! Va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat. imi sunt de mare folos raspunsurile dvs.
Răspuns la discuția Intoarcerea la serviciu din CCC
Buna ziua! As mai avea cateva nalamuriri:
- dupa intoarcerea la munca din CCC angajatorul cat mai este obligat sa il tina angajat?
- este obligat?
- il poate incadra si pe alt post decat cel pe care era inainte de a intra in CCC? (el e sofer, il poate obliga sa fie manipulant sau orice altceva, cu alte cuvinte sa-l oblige sa-si dea demisia?)
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția somaj
Buna ziua! Eu stiu ca se poate beneficia de somaj daca in ultimele 24 de luni avem 12 luni lucrate, nu tb sa fie la acelasi angajator sau sa nu fie pauza intre ele. In situatia dvs va incadrati.
Răspuns la discuția Intoarcerea la serviciu din CCC
Multmesc frumos.
Buna seara! In data de 07.04.2009 s-a nascut fetita mea iar in data de 15.06.2009 sotul meu a intrat in concediu de crestere o copilului. Intrebarea mea este cand ar trebui sa se intoarca inapoi la serviciu? In data in care fetita implineste 2 ani sau in momentul in care se implinesc 2 ani de cand si-a luat concediul? Multuesc frumos!
Răspuns la discuția dreptul la somaj
Buna seara! Anterior acestei date am lucrat in perioada 15.04.2008 - 15.06.2009 la un dealer de telefonie mobila dupa care a trebuit sa intrerup deoarece pe data de 07.04.2009 s-a nascut fetita mea. Mentionez ca nu am intrat in conediu de crestere a copilului.
am fost angajata in data de 26 aprilie 2010 la un market din Bucuresti. In urma cu cateva zile, mai exact pe data de 11 februarie 2011 acest magazin s-a inchis si nu se stie daca se mai deschide altul in locul lui (aceeasi firma a avut mai multe magazine in Bucuresti pe care le-a inchis si a deschis altele in alta locatie). As dori sa stiu daca pot avea dreptul la somaj? Multumesc.