avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Activitate cipanu

Activitate cipanu

daca optez pentru CCC pana la 2 ani dar intre timp ma razgandesc si doresc revenirea la serviciu inainte de implinirea copilului a varstei de 1 an mi se mai acorda stimulentul de insertie?
ce se intampla cu concediu de odihna dacal?a acesta e intrerupt de concediu medical?
in lege scrie ca se poate acorda pana la implinirea varstei de 1 an , dar daca ce se intampla pana la implinirea varstei de 2 ani daca mama isi reia activitatea? i se mai acorda program redus?
daca optez pentru varianta de crestere copil pana la 1 an si acordarea stimulentului de insertie, cu revenire la serviciu, pot beneficia de program de 6 ore?cf carei legi?
EXISTA vreo problema daca concediul de maternitate se suprapune peste cel de odihna?
in cazul transferului la o alta institutie publica , concediul de odihna neefectuat la institutia publica de unde are loc transferul va fi acord de institutia publica unde are loc transferul? in baza carei legi?
un functionar public, clasa III,principal poate exercita temporar o functie publica de conducere?
Răspuns la discuția Transfer in interesul serviciului
in urma solicitarii institutiei la care se face transferul, functionarul mai trebuie sa faca cerere catre conducatorul institutiei de unde se transfera?
in cazul transferului in interesul serviciului cine face cererea de transfer functionarul public sau autoritatea la care se face transferul?