Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
la mine la bloc, asociatia a semnat un contract in care imputernicea primaria sa aprobe planurile, specificatiile, sa selecteze constructorul, sa supravegheze constructia si sa semneze receptia in numele asociatiei.
deci, vrei ca noi sau te descurci.
in asociatie au fost discutii, dar pana la urma interesul general a primat.
verificati ce contract ati semnat cu primaria.
Salut firmele acestea fac numai sa va ameninte,dar legal nu au cum sa o faca fara hotarare judecatoreasca.
Cum adica trebuie sa va darame zidul din interiorul balconului? adica de cand si pana cand un muncitor sau firma poate intra pe o proprietate privata si sa darame ziduri?
Cel mult poate sa faca o reclamatie la inspectoratul de stat in constructi si ei sa va amendeze Pt constructie fara autorizatie, si chiar si asa e discutabil ca dvs nu ati modificat structura de rezistenta al cladirii
Referitor la geamuri nu va poate obliga nimeni ce geamuri sa va puneti,pt ca geamul e proprietate privata si nu proprietate comuna.
Pe proprietatea comuna poate face ce doreste asociatia de proprietari,dar pe cea privata nu.
Informati firma care va ameninta ca daca pun piciorul in balcon sau se ating de vreun geam fara acordul dvs ,sunati la politie pt violare de domiciliu si distrugere(a geamurilor)a proprietati.
Buna seara! Și eu trec în aceste zile prin acest calvar, obligandu-ma sa schimb toate termopanele cu ramele lor printr-o hârtie care nu este semnată și stampilata. Doar un nume trecut. Am cerut un act de la Primăria sectorului 4 dar până în prezent n-am primit nici un act sau răspuns. Am refuzat sa schimb ramele solicitand doar pervazul exterior care sa acopere pereții îngroșați cu polistiren de 10 cm dar presiunea Administratorului împreună cu firma de termopane continua. Sunt obligat sa schimb și fereastra din interiorul balconului cu camera ceea ce m-a surprins.
Deocamdată aștept un act oficial de la Primărie.
Nu va pot obliga sa le schimbati. Vecinii meu au si alta culoare si nu le-au schimbat
Fiti sigur ca beneficiarul a obtinut Autorizatie de construire, nu s-ar putea desfasura altfel un proiect prin PNRR. Discutati cu constructorul si beneficiarul ce s-ar putea face ca sa nu fie probleme la Receptia la terminarea lucrarilor.