gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ibn 
	    	Utilizator

ibn 
	    	Utilizator	    

Constantin Dobre 
	    	Utilizator

Constantin Dobre 
	    	Utilizator	    

Fiti sigur ca beneficiarul a obtinut Autorizatie de construire, nu s-ar putea desfasura altfel un proiect prin PNRR. Discutati cu constructorul si beneficiarul ce s-ar putea face ca sa nu fie probleme la Receptia la terminarea lucrarilor.
 Constantin Dobre 
	    	Utilizator

Constantin Dobre 
	    	Utilizator	    

Nu va pot obliga sa le schimbati. Vecinii meu au si alta culoare si nu le-au schimbat
 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

Alo2016	                   

E obligatoriu sa-mi fie schimbate termopanele cu ocazia anveloparii blocului, daca ale mele au doar 2 ani? Se compenseaza costurile acestea din banii ... (vezi toată discuția)
	                    Alo2016	                   

E obligatoriu sa-mi fie schimbate termopanele cu ocazia anveloparii blocului, daca ale mele au doar 2 ani? Se compenseaza costurile acestea din banii ... (vezi toată discuția)

Nicu2015	                   

Buna ziua.
Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti.
Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
	                    Nicu2015	                   

Buna ziua.
Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti.
Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)

NeluBalas	                   

La multi ani!Asta toamna blocul a intrat in programul de reabilitare termica,in care scop s-a procedat la aceasta predare de amplasament.Nu avem un proiect pe ... (vezi toată discuția)
	                    NeluBalas	                   

La multi ani!Asta toamna blocul a intrat in programul de reabilitare termica,in care scop s-a procedat la aceasta predare de amplasament.Nu avem un proiect pe ... (vezi toată discuția)