avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Activitate irinu

Activitate irinu

cat trebuie sa stea un angajat ,la o firma la care sa mutat ,pana poate beneficia de somaj daca are neantrerupt peste 10 ani vechime,an munca ,(sunt angajat la firma x ,angajatorul refuza sa dea somaj dati demisia si pa pot pleca la o alta firma si sa plec de acolo an somaj??/
Daca lucrez la o firma de peste 10 ani ,patronul nu vrea sa-ti maresca salariul desi al meriti mergi sa ceri mai mult el refuza tu vrei sa pleci,cum poti obtine somaj daca refuza sal dea si spune nonsalant nuti convine pleci,am 10 la poarta.
Răspuns la discuția Sa fii jurist ...
Mare dreptate avea dar precum, bunicul spunea ''ai carte ai parte,, pestele de la cap se ...... .. iar noi avem acolo sus , ceva odios care face ca tot sa para un dezastru.
Discuție Sentinta:
O sentinta irevocabila mai poate fi atacata , la ce perioada de timp pot sa o procur , sa pronuntat la 06-11-2012 , si pana astazi nu stiu nimic de ea.
#-o
Daca atunci cand esti an instanta si te judeci pe o parte din proprietate , cu vecinul, parintele decedeaza , sucesiunea nu se poate tine , si cele 6 luni trec cum se mai poate face sucesiunea , si daca pot scoate acte din primarie pana atunci ???#-o#-o#-o
Răspuns la discuția ZILE LIBERE?
Dar sa nu se dea de loc se poate ? Iar la intrebarea de ce nu primesc zile libere nu-ti convine dati demisia este ok.????
Discuție Ajutor de deces
Daca o persoana respectiv parintele meu decedeaza , este pensionar dar cu pensie handicap gradul 2 , pot primi ajutor de deces ??????????.
Discuție ZILE LIBERE?
Buna seara , daca parintele meu a decedat iar firma unde lucrez refuza sami acorde cele trei zile libere pot face ceva? S-au fiecare firma face ce doreste#-o#-o#-o.?
Discuție Plata penal?
Buna seara , pentru o sentinta penala care ar trebuii platita dar nui cunosc nici continutul nici suma care trebuie data? ce trebuie facut am mers la instanta de vreo 5 ori iar la arhiva nu am gasit aceasata sentinta spun ca nu a coborat jos ce trebuie facut astep sa vina acasa s-au ce pot face cum trebuie platita?????:hammer:
Răspuns la discuția Demisia la romani
Tote au un inceput cat de curand altul si altul va face la fel , si va sta cuminte in banca mancand bani nostri razand si asteptand alte alegeri , iara cateva galeti ,un pix si o bricheta ca sa ne putem da foc din nou la portofel , toate au un scop banii , nu mai conteaza locul , numarul , s-au degetele indreptate catre el ''ziua trece leafa merge noi cu drag muncim,,noi #-o iar ei B-):P:))