avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Romica Murariu

Activitate Romica Murariu

Bună seara. Aș dori să știu,întrucât în luna Noiembrie îndeplineasc condițiile de pensionare,Limită de vârstă,dacă în cererea adresată Casei de pensii trebuie declarată Pensia anticipată pe care o primesc în Italia .Vă mulțumesc cu respect .
cum sa obțin acordul unor vecini care sunt împotrivă ami monta centrala? temerea lor e ca vor rămâne mai putini pentru a suporta cheltuielile cu centrala veche !!! Juridic e vreo posibilitate ?
Bună seara .Aș dori să știu cum pot să-mi pun centrala termică pe gaz in apartament , dacă nu toți vecinii sunt de acord cu aceasta solicitare adresată asociației de proprietari și presedintelui de asociație.Menționez că in prezent există o centrală de scară de bloc veche și cu un randament scazut ! Din 19 apartamente ,doar 12 miau dat acordul semnat .Vă mulțumesc.
Va multumesc .
Vă rog să mă scuzați ,am omis un amănunt .nu am scanată cartea de muncă la casa de pensii .ce ar trebui să fac ? De unde vor avea cei de la casa perioada cat am cotizat ? Va multumesc cu scuzele de rigoare !
Buna ziua .Am depus dosarul de pensionare in italia ,avand 29 ani 5 luni lucrati in Romania ,13 ani ,4 luni in Italia .Este nevoie de a depune cerere si la Casa judeteana de pensii din Romania sau sunt valabile doar cele depuse in Italia ? Mentionez ca lucrez inca !Va multumesc .
Răspuns la discuția Pensionarea anticipata.
Multumesc !
Buna ziua. As dori o informatie legata de pensionarea anticipata .Sotia mea nascuta la 25/12/1963 avand vechimea in campul muncii de 25 ani,si alti 7 ani de contributii platite din mana la Casa de pensii Brasovdupa un contract cu casa. Am fost informati ca acesti 7 ani dobanditi di plata din mana nu ar fi valabili pentru o viitoare pensie anticipata !Ce ar putea face incontinuare pentru a indeplini conditiile de pensionare anticipata? Mentionez ca sotia nu lucreaza ,dar dispusa sa plateasca mai departe daca se accepta plata ca pana acum ,sau intevine acea decizie din Ianuarie a.c care intrerupe aceste plati pentru a adauga vechime !Va multumesc ,cu respect !
Răspuns la discuția Pensionare in Italia.
Multumesc .