avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate nadgobcosonoi

Activitate nadgobcosonoi

Femei 56 ani (29.04.2015), la Vulcan Bucuresti 21 ani si 8 luni ( fara grupa de munca, refuz arhiva se mi se dea adeverinta pentru fosta gr, a II a munca), 10 ani si 3 luni la MINISTERUL PUBLIC, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, functia grefier (conditii deosebite de munca dupa actuala legislatie, asimilati cadrelor militare : norma de hrana, spor de risc si suprasolicitare neuropsihica), somaj 1 an si 8 luni intre Vulcan si Parchet. Rog spuneti-mi daca ma pot pensiona, cei de la Casa de Pensii ma poarta pe drumuri si imi dau raspunsuri evazive.
Va multumesc anticipat,
Multumesc, fff. mult e putin spus , casa de pensii ? 58 ani , calculatorul pe NET , cel existent raspunde 56 ani 6luni, nu stii ce sa mai crezi, multumesc frumos.
O femeie nascuta 1957 , 32 ani vechime, 28 la Gr.2a , August 2013 etate 56 ani nu e posibil sa fie pensionata , Casa de Pensii sustine alceva, MULTUMESC.
Răspuns la discuția ce fac
Multumesc frumos, pot telefona ?in legatura cu pensionarea medicala, problema e ca nu recunosc boli profesionale la CFR, ori soferii ptr, boli de coloana sint recunoscuti.
Răspuns la discuția ce fac
legal, nu pot sa fiu plecat max.28 ore, dar nimeni nu respecta nimic.
Răspuns la discuția ce fac
mecanic de locomotiva.
Răspuns la discuția ce fac
nu merg doar 8 ore sa muncesc, poate stau plecat peste 24 de ore, ce mincare iau in geanta atit cit nu am primit banii, asta e specificul meseriei, stiu cind plec dar nu stiu cind vin acasa pot lipsii 2 zile si 2 nopti, nu mai spun transportul, 3 autubuze dus plus 3 de intors, sint prins de control fara bilet, plateste unitatea, din vina lor nu am bilet . *?
Discuție ce fac
Nu primesc salariul in ziua hotarita, nu mai merg la serviciu, nu pot fi obligat, ce fac ptr. a primii salariul la timp ?in instanta ?
Buna ziua, sint Vaum Claudiu , mecanic locomotiva, acum 2 ani am fost diagnosticat cu Hernie de disc si Prolaps discal , am 20 ani la CFR, 25 ani total vechime , etate 41 ani, in instanta pot cistiga pensionarea si recunoasterea bolii ca fiind profesionala , doctorul neuro spune ca trebuia recunoscuta boala, alte motive, administratia cu sindicatele au ajuns la aceasta intelegere, in detrimentul nostru . Va multumesc.