Sunt 2 femei mai in varsta,singurele care se ocupa de treaba aceasta in bloc,una aduna banii iar cealalta merge sa achite facturile. In afara faptului ca nu vor sa dea chitanta,sustinand ca blocul nu este parte dintr-o asociatie de locatari si nu poate,cand ii dau banii ma pun tot pe mine sa ii semnez tabelul respectiv ca am platit,dar eu nu am nimic din partea lor cu care as putea dovedi vreodata ca am achitat. Chiar e normal ce fac sau sunt eu prea deplasata cerand chitanta? Multumesc
Nu este prea normal,garantia aceea se trage lunar din salar in cazul in care ai gestiune,si asta pana ajunge la o anumita suma.De exemplu sotul meu este tot agent si are gestiune,iar lunar i se retin 100 lei,asta pana ajunge la un plafon de 5000 lei,iar dupa aia nu se mai ia sau scade suma,asta depinde de firma. Ai grija,nu garanta cu asemenea bunuri ca oricand te poate baga pe minus doar ca sa aiba castig.
Exista vreo posibilitate ca acest bloc sa nu aiba asociatie de locatari,asa cum spun femeile astea? Desi atunci am inteles ca nu ar fi posibil sa avem contract decat fiecare individual cu cei care ne furnizeaza caldura,etc...Am sunat la cei de la FALT si mi-au spus ca sub nici o forma sa nu dau banii fara sa primesc chitanta,sincer nu mai stiu ce sa cred. Multumesc mult pt raspuns
Este normal sa nu primesc chitanta la achitarea intretinerii? Cum pot dovedi in caz de ceva ca am efectuat plata? La noi in bloc sunt doar batrane care spun ca ele nu au nevoie de chitante si ca le-as pune la cheltuieli suplimentare daca solicit asa ceva,ca in atatia ani nu a cerut nimeni chitanta si ca sunt nebuna. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,ca sa imi clarific situatia,poate nu am dreptate certandu-ma cu ele pt acea chitanta banala,cum spun ele. Multumesc anticipat