avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate ANAFNAFA

Activitate ANAFNAFA

Nu sunt multumit de rezultatul examenului practic pentru permis auto ,consider ca examinatorul nu a respectat regulamentul de examinare ,am fost 4 candidati care 3 au facut greseli grave dar sa trecut cu vederea de catre acesta ,au fost examinati circa 5 minute fiecare si admisi iar eu care nu am cotizat am fost tinut la volan circa 45 minute si dupa aceia sa-mi spuna ,respins ,fara nici-o motivare .
Ma pot adresa comandantului cu o contestatie ,prevede legea acest lucru ,
Prin aplicarea Legii 18 /1991 am intrat in posesia unui teren mostenire pe sub care trece un apeduct ,construit in perioada comunista ,dar care la inscrierea in C.A.P nu erea .Terenul este strabatut pe toata lungimea de 2 apeducte pe 400 ml .
Ce pot sa fac pentru ca pe acel teren sa-l folosesc cum vreau sau macar sa optin o despagubire de la Apa Nova cea care a delimitat terenul ca fiind zona de protectie sanitara
Eu vreau sa ma inscriu dar nu se fac angajari ,cred ca de frica sa nu candidez si eu,dar sincer m-am consolat cu gandul ca nu se merita sa lucrez 8 ore pe zi pentru 600 ron ,mai ales ca am si studii superioare .
Intentionez sa-i dau in judecata ,acum sunt in somaj si primesc 400 ron,sa le demonstrez celor din primarie ca sunt incompetenti si apoi dau demisia dar dupa ce castig in instanta salariu din urma si daune de 1 miliard .Am consultat un avocat specializat in conflicte de munca si am sanse de castig 90% .
Multumesc, daca aveti spete dati-mi un link sa le citesc si eu.
=D>=D>=D>=D>=D>:D:D:D
Răspuns la discuția Declaratia de interese .
Da detin o societate comerciala cu sediul in alta l
Răspuns la discuția Declaratia de interese .
Exista conflict de interese??#-o#-o#-o
In mandatul 2008-2012 indeplinesc functia de consilier local ,acum trebuie sa depun declaratia de interese din nou ,am incheiat cu o firma,anul acesta un contract de prestari servicii ,la randul ei aceasta firma in anul 2010 a castigat la licitatie o lucrare 2mil euro cu primaria unde eu sunt consilier .
Incalc cumva legea ,sunt considerat ca am lucrari cu statul,incompatibil cumva ,pasibil de verificare A.N.I.
Am ceva probleme ,dar verbale, cu consilierii ,ma banuiesc ca am santajat firma respectiva pentru ca eu am fost destul de critic la adresa acestei firmeX-(X-(X-( iar acum :(:(:(
Răspuns la discuția recuperare datorie clienti
Nu am inscris semnat dar martori sunt ,cei care au vazut de mai multe ori venea lua marfa si pleca spunand trecema pe caiet pana la salariu.
Răspuns la discuția recuperare datorie clienti
Doresc recuperarea dar nu strica si o atentionare pentru toti cei care fac ca mine ,ca mine sa pateasca.
Răspuns la discuția recuperare datorie clienti
Pot fi acuzat pentru defaimare ???=D>=D>=D>#-o#-o
Răspuns la discuția recuperare datorie clienti
Cel putin sa-i fac de ras in localitate fiind in sat sunt cunoscuti de aproape toata lumea .