avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Declaratia de interese .
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Declaratia de interese .

In mandatul 2008-2012 indeplinesc functia de consilier local ,acum trebuie sa depun declaratia de interese din nou ,am incheiat cu o firma,anul acesta un contract de prestari servicii ,la randul ei aceasta firma in anul 2010 a castigat la licitatie o lucrare 2mil euro cu primaria unde eu sunt consilier .
Incalc cumva legea ,sunt considerat ca am lucrari cu statul,incompatibil cumva ,pasibil de verificare A.N.I.
Am ceva probleme ,dar verbale, cu consilierii ,ma banuiesc ca am santajat firma respectiva pentru ca eu am fost destul de critic la adresa acestei firmeX-(X-(X-( iar acum :(:(:(
Cel mai recent răspuns: ANAFNAFA , utilizator 18:04, 23 Iunie 2011
Exista conflict de interese??#-o#-o#-o
Sub ce forma ati incheiat contractul de prestari servicii? Sa inteleg ca detineti o societate comerciala?
Da detin o societate comerciala cu sediul in alta l

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate consilier local chipiuta chipiuta Consiliul local scoate la licitatie,pentru 20 de ani, un spatiu si castiga firma la care X este asociat si administrator.La alegerile urmatoare X este ales ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate luis29 luis29 Buna ziua, am si eu o intrebare fata de legea incompatibilitatii care nu mi se pare clara. Sunt administratorul unei firme de salubrizare, firma de ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii incheiat de un jurist angajat la o societate comerciala petruta992 petruta992 buna ziua.va expun o speta destul de interesanta cu rugamintea de a ma ajuta in solutionarea acesteia sau macar sa obtin cateva ide. un jurist angajat al ... (vezi toată discuția)