avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate lucianbod

Activitate lucianbod

Răspuns la discuția Procura pentru mostenire
Fratele ei are copie dupa toate actele si are si chitanta + factura detaliata.
In urma unei mosteniri mama mea a primit o procura de la fratele ei pentru al reprezenta in finalizarea actelor pentru un pamant de 2 ha( cadastru , intabulare, departajare, notar, etc...) De asemenea a primit 350 Euro pentru acte din partea fratelui dar pe o hartie de mana. Din cauza ca departajarea a durat mult, iar procura a durat 6 luni, mama nu a mai ajuns la notar. Partea fratelui a costat 372 euro( acte cadastrale) fara notar.

Dupa ce a facut plangere la politia romana pentru 350 Euro ( fratele locuind in germania), acuzand-o de inselaciune, politia a vazut actele si nu sa mai inceput urmarirea penala.
Azi am primit hartie din germania de la avocatul lui ca daca nu restituie banii 350 euro pana pe 14.11.2010 o da in judecata.

Mai rau, mama a facut atac cerebral si a paralizat,acum fiind internata in spital.

Ce e de facut?
Pot sa o reprezint eu in cazul unui proces?
Eu si fratele meu (care locuieste in Germania de 20 de ani) am facut mostenirea dupa mama in octombrie 2005. Casa s-a impartit 1/2. Eu locuiesc in aceasta casa de 23 de ani , am avut grija de mama mea si am adus imbunatatirii apartamentului. Intrebarea este urmatoarea: Daca il dau in judecata am sanse sa raman cu casa, evident platind partea care i se cuvine lui. Tin sa precizez ca mai detin un apartament pe numele meu dar care o sa-i ramana copilului meu care are 24 de ani. Multumesc.
IN URMA PROCESULUI DE PARTAJ SI PRINTR-O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA CARE SPECIFICA CA MAMA ESTE PROPRIETARUL CASEI ,MAMA I-A DAT O ANUMITA SULTA TATALUI MEU PENTRU CASA DAR PE O CHITANTA DE MANA(NELEGALIZATA).
LA ACEASTA AU ASISTAT 4 MARTORI TERTI, CARE SUNT TRECUTI PE CHITANTA.
INTRE TIMP TATA A MURIT, IAR MAMA VREA SA VANDA CASA SI PENTRU ASTA TREBUIA SA FACA CADASTRU SI INTABULARE.
CEI DE LA CADASTRU NU ACCEPTA HARTIA PT. CA NU ESTE LEGALIZATA.

CE SE POATE FACE IN ACEST CAZ?
Răspuns la discuția Adeverinta sau Carnet de Munca?
Am rezolvat problema.
chiar astazi dupa ce mi-am luat "ADEVERINTA"de la fosta firma m-am angajat la alta. Problema este rezolvata, i-mi fac ei carte de munca si i-mi trec si vechimea.

MULTUMESC PENTRU SFATURI

LUCIAN B.
Dupa mai bine de un an de zile de munca la o firma, mi s-a dat doar o adeverinta cu perioada lucrata. In josul pagini scrie urmatorul lucru: " Eliberam prezenta pentru a-i servi la stabilirea vechimii in munca, deoarece pe perioada lucrata nu a prezentat carnet de munca"
A fost primul meu loc de munca ( eram student ) nu aveam carte de munca cand m-am angajat
NU TREBUIA SA-MI DEA CARTE DE MUNCA?