avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Activitate B.George

Activitate B.George

Se pare ca nu are cunostinta nimeni de asa ceva, rog moderatori/administratori sa inchida acest topic,va multumesc
Buna ziua

Rog persoanele care cunosc, sa ma informeze ce avize si autorizatii am nevoie pentru deschiderea unui magazin piese auto si costurile aproximative a acestora.

Va multumesc

Buna ziua,

Am o rugaminte, o societate nou infiintata (srl) poate accesa finantari sau credite bancare?Ce criterii trebuie indeplinite pentru a accesa o finantare/credit?
Doresc demararea unei firme si am nevoie de finantare pentru achizitia de utilaje si materii prime.
Va multumesc.
fat frumos a scris:

B.George a scris:

Si cum va puteti da seama ce si cat stie contabilul cu care "discutati" si ca " nu e doar gura de el"? Comparand cu ce spun niste necunoscuti pe forumuri?
Dl. Savu are dreptate.
Dvs. doriti o consultanta in ceea ce priveste afacerea pe care doriti sa o desfasurati. Aceasta costa!

Stimate domn daca ai auzi ce raspunsri am primit eu la asa zisul interviu de angajare a unui contabil poate ai face la fel cum am procedat eu, sunteti angajator si doriti un contabil,la asa zisul interviu ai puneti niste intrebari, nu? Cum ati reactioana sa primiti raspunsuri ca: pai stiti ca, in ziua de azi este un haos total in codul fiscal si etc
Eu am cerut informatii ca sa stiu ce om angajez

va multumesc pentru informatiile oferite
Stimate domn pt angajarea unui contabil am vrut sa vad daca stie ce are de facut intradevar si nu edoar guar de el cum e de multi,li sa precizat care imi da informatiile bune va fi angajat,nu angajez pe ochii frumosi, va multumesc pt informatile oferite
Acum am deschis o firma si subcontractez un contract,pt serviciile prestate sunt platit cu suma de 7000 ron lunar din care cu cheltueli deduse mai raman cu aproximativ 2500-3000,ma puteti lamuri in legatura cu impozitele pe care trebuie sa le platesc?am vorbit cu uni contabili dar nu mai stiu ce sa inteleg uni zic ca platesc pe toata suma alocat iar alti spun ca doar pe ce mi-a ramas, Va multumesc anticipat