avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate lore23

Activitate lore23

Discuție Anaf nunta
Buna ziua! as avea o nelamurire.Au inceput recent controale severe de la anaf,la diferite evenimente,printre care si nunti.Am avut cunostiite care au trecut deja prin asta.As dori sa sstiu cum putem stompa aceste controale de a avea loc excat in seara evenimentului.Sunt de-acord cu controlul,dar nu in seara evenimentul.Nu mi se pare normal, ca timp de 2 ore, intreaga seara sa fie pusa pe pauza, si sa panicam pe toata lumea!!In plus, este un eveniment la care este permis consumul de alcool, cum se poate justifica un control, daca participantii evenimentului sunt sub influenta alcoolului.Mi se pare absurd, este un eveniment privat, nu este public, nu inteleg cum pot cei de la antifrauda sa intervina.In mod normal, se controleaza firma, dar nu evenimentul privat, iar noi ca miri, sa dam explicatii de cati bani avem in momentul de fata la noi, si sa ii justificam.Astea sunt din cele 2 controale a prietenilor mei, care au avut luc in uktimele doua saptamani.
Buna ziua! Am o situatie.Sunt in Franta, iar masina mea este inmatriculata in roamnia, avand polita de asigurare obligatorie, de la RCA.Intr-o seara, mai multe masini, printre care si a mea, a fost incendiata si a ars complet.In ce masura pot cere despagurbiri, de la cei de laRCA (i-am sunat, iar ei mi-au spus ca nu ma despagubesc cu nimic, nici macar sa cu ridicarea masinii din loc).Va multumesc.
Răspuns la discuția Stergerea condamnarii din cazier
am inteles.va mutumesc mult pentru raspuns.
Buna! va prezint situatia: in 2014 a primit persoana X 1 an de inchisoare , cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe durata unui termen de incercare de 3 ani. Data pronuntarii sentintei : 31.10.2014.
In ce masura se poate sterge din cazier condamnarea, mai repede de cei 4 ani impusi de sentinta? unde anume v-a mai figura cum ca a fost condamnat, daca , cazierul este curat?
Răspuns la discuția Legea 39/2003 art. 7 - pedepse
inteleg,..dar asta inseamna obligatoriu inchisoare?sau se poate da o sentinta de x ani cu suspendare?
Buna!as vrea sa stiu daca se poate, cum se pedepseste o infractiune savarsita in baza articolului (Legea 39/2003 art. 7 )art.290,291,215 CP.
Răspuns la discuția Infiintare pfa acord vecini
ideea este ca as dori sa activez in domeniul de prestari servicii (agent imobiliar).Initial doream sa-i infiintez un PFA,dar acuma optez pentru microintreprindere.Nu doresc sa angajez pe nimeni,eu voi fi persoana care se v-a ocupa de totul.Nu stiu cum ar fi mai indicat sa procedez.
Răspuns la discuția Infiintare pfa acord vecini
inca o intrebare: in ce conditii poate functiona o firma o afacere preferabil (microintreprindere) fara niciun angajat?
Răspuns la discuția Infiintare pfa acord vecini
va multumesc din suflet!
Răspuns la discuția Infiintare pfa acord vecini
da,dar cum pot eu sa demonstrez legal asta?exista vreo hotarare sau vreo lege unde se mentioneaza acest lucru?