avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... masina vandalizata incendiata
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

masina vandalizata incendiata

Buna ziua! Am o situatie.Sunt in Franta, iar masina mea este inmatriculata in roamnia, avand polita de asigurare obligatorie, de la RCA.Intr-o seara, mai multe masini, printre care si a mea, a fost incendiata si a ars complet.In ce masura pot cere despagurbiri, de la cei de laRCA (i-am sunat, iar ei mi-au spus ca nu ma despagubesc cu nimic, nici macar sa cu ridicarea masinii din loc).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:52, 15 Februarie 2016
Pentru a putea fi despagubit e asigurator intr-o situatie ca a dv ar fi trebuit sa aveti incheiata o polita de asigurare CASCO.Polita RCA este pentru prejudiciile pe care le-ati fi produs din vina dv altor autovhicule, cladiri, persoane etc(daune materiale si morale).
De la asiguratorul masinii nu veti obtine despagubiri. Trebuie sa depuneti o plangere impotriva celui vinovat ptr obtinerea de daune materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto soldat cu trei dosare de dauna Rentzu Rentzu Buna seara, In urma cu doua saptamani, am avut parte de un accident petrecut in felul urmator : in fata imobilului in care locuiesc se aflau parcate doua ... (vezi toată discuția)
Victimă în accident de circulație. Șoferița poate fi dată în judecată de firma de asigurări? absgaard absgaard Salutare, Am fost implicat intr-un accident de masina destul de grav, masina fiind a mea insa eu am fost in dreapta, aceasta fiind condusa de o prietena. Am ... (vezi toată discuția)
Plateste asiguratorul? wiktor_i wiktor_i In urma unui accident cu vatamari corporale am fost condamnat la inchisoare cu suspendare si la plata unor despagubiri materiale si morale substantiale.In ... (vezi toată discuția)