avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Activitate kappawear

Activitate kappawear

Va salut! Am si eu o intrebare pentru specialistii dvs. Am lucrat 2 ani la o firma de distributie din Bucuresti (eu fiin din Dr Tr Severin - si avand ca zona alocata judetul Mh) iar la incheierea raporturilor de munca intre mine si societatea respectiva la ultimul salariu am primit o parte din salariu in chitante! Chitantele sunt ale unor firma care s-au inchis sau care platesc mai greu. O parte din acesti bani mi-au mai fost opriti pe parcursul activitatii mele in firma din bonusurile date de firma pt indeplinirea targetului de incasare lunar si trimestrial fara a primi vreun document in acest sens iar ce este greu de imaginat este ca la una din firmele cu pricina nu eu am fost cel care a dat marfa ci seful meu direct, eu fiind in concediu in aceea perioada.
cand am primit ultimii bani de la firma au venit 2 hartii si chitantele de la firmele in cauza:
- una cu toate drepturile salariale pe care trebuia sa le primesc - cu semnatura si stampila din partea firmei;
- una in care erau trecute toate opririle salariale.
Falsul consta in faptul ca pe cea de-a doua hartie scrie asa: "Subsemnatul MV(adica eu) din totalul de X bani primiti cash am achitat:
Y bani pt avans decont cheltuieli(aveam 60 de lei lunar pt cheltuieli ci masina de serviciu)
Z bani incasari clienti nedepuse octombrie astfel:
firma A -10 lei
Firma B - 10 lei
...
Discuție concubinaj
Mama mea este in concubinaj cu un barbat de aproximativ 10 ani. Apartamentul in care locuim impreuna este achizitionat cu foarte multi ani in urma de catre mama mea si tatal meu natural(care a decedat). Normal, in apartament au fosta facute unele imbunatatiri si s-au cumparat anumite lucruri. As dori sa stiu daca concubinul mamei mele are drept la apartament sau numai la ce a fost achizitionat de catre ambii "concubini". Ce mai e de spus este faptul ca apartamentul este in continuare pe numele tatalui decedat, nefiind facuta taxa de succesiune!