avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu in chitante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu in chitante

Va salut! Am si eu o intrebare pentru specialistii dvs. Am lucrat 2 ani la o firma de distributie din Bucuresti (eu fiin din Dr Tr Severin - si avand ca zona alocata judetul Mh) iar la incheierea raporturilor de munca intre mine si societatea respectiva la ultimul salariu am primit o parte din salariu in chitante! Chitantele sunt ale unor firma care s-au inchis sau care platesc mai greu. O parte din acesti bani mi-au mai fost opriti pe parcursul activitatii mele in firma din bonusurile date de firma pt indeplinirea targetului de incasare lunar si trimestrial fara a primi vreun document in acest sens iar ce este greu de imaginat este ca la una din firmele cu pricina nu eu am fost cel care a dat marfa ci seful meu direct, eu fiind in concediu in aceea perioada.
cand am primit ultimii bani de la firma au venit 2 hartii si chitantele de la firmele in cauza:
- una cu toate drepturile salariale pe care trebuia sa le primesc - cu semnatura si stampila din partea firmei;
- una in care erau trecute toate opririle salariale.
Falsul consta in faptul ca pe cea de-a doua hartie scrie asa: "Subsemnatul MV(adica eu) din totalul de X bani primiti cash am achitat:
Y bani pt avans decont cheltuieli(aveam 60 de lei lunar pt cheltuieli ci masina de serviciu)
Z bani incasari clienti nedepuse octombrie astfel:
firma A -10 lei
Firma B - 10 lei
...

Alte discuții în legătură

Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu ileanaB ileanaB Buna seara , Firma la care lucrez la angajare ( 2008 ) am semnat contractul individual de munca cu salariu brut de 1384.00 Ron + bonuri de masa si 21 zile ... (vezi toată discuția)
Cum pot face ? ContSters110753 ContSters110753 Buna....am o problema ...am un salar fix si o parte comision ...am primit salaru fixu si comisionu nu l-am primit...il tin blocat...in contabilitate este ... (vezi toată discuția)