avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate magnolia1969

Activitate magnolia1969

Multumesc mult.
Buna ziua,
As dori sa fac un laborator de patiserie (1,2 produse) in apartamentul in care locuiesc si as dori sa stiu daca, legal, este posibil acest lucru. Mentionez ca nu doresc sa produc decat pa scara mica, la comanda.
Daca puteti sa-mi spuneti mai detaliat ce ar trebui sa fac ar fi foarte bine.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Program redus
Va multumesc tuturor
Răspuns la discuția Program redus
nici daca reducerea programului se face pe o perioada determinata?
Discuție Program redus
Buna ziua,
Angajatorul vrea sa reduca timpul de lucru la 6 ore si salariul corespunzator timpului de lucru iar salariatii trebuie sa semneze un act aditional la contractul de munca cu acest salariu. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo situatie de micsorare a timpului si salariului fara a semna act aditionaldin partea salariatilor. Va multumesc.
Răspuns la discuția prescriere facturi
Dar in situatia in care nu exista mentionata data primirii facturii, (dar ea a fost primita), ce data se ia in considerarare in cazul prescrierii acesteia?
EXPLICITEZ PUTIN: IN CONTRACT, SCADENTA ESTE 15 ZILE DE LA DATA PRIMIRII FACTURII. DACA ACEASTA DATA NU EXISTA, DAR EXISTA SEMNATURA DE PRIMIRE, CARE DATA SE IA IN CONSIDERARE PENTRU PRESCRIERE?
Răspuns la discuția prescriere facturi
Multumesc. O zi buna.
De la ce data se prescrie o factura? Data emiterii sau data primirii ei de catre beneficiar?
Răspuns la discuția divort
Buna ziua,
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Va rog sa-mi mai raspunde-ti la doua intrebari: 1. Unde este mai putin costisitor sa incep actiunea de divort daca acesta este cu acordul partilor (judecatorie, primarie, notar...)?
2. Daca totul se desfasoara cu buna intelegere trebuie sa se mai deschida partaj? Cum se procedeaza? Nu ma pricep pentru ca nu am dorit divortul in viata mea. Cu banii nu stau bine deloc. Raspunsul dumneavoastra este foarte necesar pentru mine.
Răspuns la discuția divort
Va multumesc si va doresc o seara placuta.