avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate Chris-Cross

Activitate Chris-Cross

Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea:
Reducerea taxelor salariale din constructii ,in conditiile codului fiscal, se aplica, si personalului tesa sau strict doar muncitorilor constructori, inginerilor, etc?
Buna ziua,
am o nelamurire referitoare la inscrisul in adeverinta a continuitatii vechimii in munca dupa anul 2010 si anume: pe primul rand inscriu"continua activitatea conform cim nr.... cf.art.12(1) din codul muncii" ? Este corect sau trebuie inscris altfel ? Multumesc!
Răspuns la discuția Refuz inchidere cim
Da, am nr.de inregistrare.Multumesc mult!
Răspuns la discuția Refuz inchidere cim
Multumesc dna Luminita29.Nu se pune problema de a nu ma prezenta la locul de munca, dar ma intereseaza cui ma pot adresa?Bun.... accept perioada de praviz dar omul pur si simplu nu doreste acest lucru.Stiu ca nu poti obliga pe cineva sa ramana , dar ulterior terminarii preavizului, daca tot imi ingradeste dreptul la munca pot apela la Corpul de Control ITM?
Multumesc!
Speza este urmatoarea:
Am gasit un nou loc de munca, iar patronul de la societatea unde activez acum nu vrea sa-mi inchida contractul de munca.Eu pierd noul loc de munca daca nu rezolv situatia.Bineinteles am facut,initial, cerere de inchidere cu 55(b), ulterior apeland la demisia fara preaviz.In nicio situatie pur si simplu nu doreste sa-mi emita decizia de inchidere.Ce pot face in cazul acesta?Cui ma pot adresa pentru rezolvarea spezei?
Discuție somaj
Daca cim a fost inchis in perioada de proba, din motive obiective se poate obtine adeverinta somaj?In acest caz se poate inchide cim cu 65(1)?
Pentru o persoana care este asociat unic se poate face contract de munca pentru functia de administrator ?
Răspuns la discuția Depunere d010
Multumesc!
Corect, eu am verificat si....este facuta modificarea.
Doar,in caz de modificare a vectorului trebuia depusa d.700 online.
Discuție Depunere d010
Buna ziua.Referitor la d010...stiu ca s-au scos din declaratie definitive
•Contribuția pentru concedii și indemnizații (datorată, până la 31.12.2017, de către angajator);
•Contribuția de asigurări pentru șomaj (datorată, până la 31.12.2017, atât de către angajator cât și de către angajat);
•Contribuția pentru concedii și indemnizații (datorată până la 31.12.2017 de către angajator);
•Contribuția de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale (datorată, până la 31.12.2017, de către angajator);
•Contribuția la fondul de garantare pentru plată creanțelor salariale (datorată, până la 31.12.2017, de către angajator). ,
si ca a fost introdusa Contribuția asiguratorie pentru muncă de la 01.01.2018.ANAF face aceasta modificare din oficiu.Nu se modifica cu nimic vectorul fiscal.In acest caz mai depun d010?
Multumesc!
Răspuns la discuția Depunere decl. online
Aveti dreptate, dar omul e plecat in Africa (nu stiu unde) si nu se poate lua legatura cu el nici prin telefon, de mail nici nu se pune problema....Multumesc!