avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Activitate mariana edimari

Activitate mariana edimari

Răspuns la discuția contract vanzare autoturism
Puteti plati dvs impozitul.Banii inapoi nu-i mai vedeti,si sa mergeti prin instanta nu v-asi sfatui.Dar cum ati facut vanzare-cumparare fara chitanta de la primarie care sa ateste ca proprietarul nu are datorii?
Răspuns la discuția Penalitati la CNAS.
0,05%pe zi.
Buna seara. Am deschis un proces civil ,la care am renuntat din cauza taxei de timbru foarte mari. Adica la suma de 15000 ron (de care am fost ,,tepuita" si pe care o ceream inapoi de la parati) am platit 1100 ron,insa instanta mi-a fixat o taxa de timbru de 3000 ron!!! Acum s-a anulat cererea ca insuficient timbrata. Intrebarea este - trebuie sa platesc cheltuieli de judecata paratilor ? adica vreo 2000 lei(si batuta si cu banii luati ) Daca refuz sa platesc ,executorul imi poate pune sechestrul pe masina sau pe casa pt suma de 2000 lei ? Nu am salariu ,nici cont in banca. Multumesc pt bunavointa de a-mi raspunde.
Discuție Divort /partaj
Buna ziua.Fratele meu este in divort(de comun acord cu ex-a).Intrebarea mea este, poate fratele sa cumpere un imobil in aceasta perioada,fara ca acest imobil sa intre in masa partajabila? Sau ar fi mai indicat sa astepte sa se termine procesul de divort si dupa aceea sa achizitioneze imobilul? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Răspuns la discuția Probleme..
Ca PFA nu puteti avea angajati!!! Puteti motiva ca persoana respectiva va tinea locul,1 ora ,doua...
Răspuns la discuția penalizari cass
Datoria este la pensii sau la sanatate? Da,se pun penalitati f mari,0,05% pe zi.Poti plati esalonat.
Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti:-/ .Pe cale legala greu recuperezi ceva, sau nu mai recuperezi nimic,o spun din proprie experienta.Poate nu e si cazul tau.Cu privire la executor orice este posibil,trebuie sa fii atent .Iti doresc bafta!!!
Tatal dvs poate merge la casa de pensii sa se asigure retroactiv din 2005 si sa solicite (din anul 2008) comunicare de modificare venit ,( legea 250/2007) si se poate asigura cu 10 ron la un venit declarat de 32 ron.La suma de 10 ron penalitatile vor fi mult mai mici.Va doresc bafta!!!
Penalitatile dubleaza suma
Deci..... mai avem timp sa ne gandim #-odaca mergem inainte sau inchidem.X-(