avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela david

Activitate mihaela david

Buna ziua,
Eu am doua proprietati,un apartament in care locuiesc permanent si o casa la tara unde locuieste soacra mea si unde eu merg doar sa o vizitez,casa de la tara avand o de la ea printr un act de vanzare cumparare,deci adresa ei a fost si este in continuare acolo.Are dreptul soacra mea sa beneficieze de subventia la caldura?Mentionez ca locuinta de la tara este incalzita cu gaze si soacra mea are o pensie de urmas de 450 de lei.
De unde pot solicita o adeverinta de vechime,daca firma unde am lucrat nu mai exista si a functionat in alt judet decat in cel care locuiesc eu? o pot solicita de la ITM-ul din judetul in care locuiesc sau de la ITM-ul din judetul in care a functionat firma?
Răspuns la discuția suspendare somaj
multumesc!
daca in perioada de 12 luni in care beneficiez de somaj,gasesc un contract de munca pe o perioada de 3 - 6 luni,pot suspenda indemnizatia de somaj ca dupa incheierea contractului de munca , sa bneficiez din nou de somaj?
pensia alimentara este considerata venit?
un copil major care primeste pensie alimentara de 500 de lei poate fi luat in intretinere de catre mama pentru deducerea la impozit?
Am fost in concediu medical din luna noiembrie 2013 pana in aprilie 2015,dupa care m-am pensionat pe caz de boala. La cate zile de concediu de odihna am dreptul la plecarea din societate ?in anul 2013 am efectuat tot concediul de odihna, in anul 2014 nu am efectuat nici o zi si la fel si in 2015. Multumesc!
Răspuns la discuția Zile de concediu medical
Va multumesc!.....am inteles mult mai bine decat din mesajul anterior.
cele 90 de zile de concediu medical la care are dreptul un salariat,dupa care trebuie sa mearga la comisia medicala de expertiza trebuie sa fie in cursul a 12 luni sau sa aiba continuitate si acelasi diagnostic?
Un angajat care a lucrat 20 de ani in cadrul unei unitati de pompieri civili are inscrisa grupa a II a de munca intre anii 1981-2001.Dupa anul 2001 nu a mai beneficiat de grupa a II a de munca. Exista vreo lege prin care in aceasta perioada poate beneficia de grupa I a de munca?