avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters145427

Activitate ContSters145427

Răspuns la discuția intabulare teren agricol
vedeti ca cei de la primaria din comuna au cadastristii lor cu care colaboreaza!
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
iubaret
Răspuns la discuția vreau tutela copilului meu
Daca nu incercati nu puteti sti daca aveti sau nu sanse.trebuie sa solicitati instantei de judecata incredintarea copiluli catre dvs si obligarea tatalui la pensie intretinere pt copil.
Răspuns la discuția divort
portalul instantelor de judecata : portal.just.ro si gasiti o harta, urmand pasii ajungeti la instanta care va intereseaza si la dosarul dvs.succes!
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
cel dintai ptr a zambi pe o vreme asa ploioasa, iar asta ptr altele:
[ link extern ]
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Răspuns la discuția PASAPORT/BULETIN
o sa va adresati serviciului public comunitar de care apartineti cu domiciliul sau cu resedinta. in mod firesc dureaza 7 zile eliberarea dar trebuie sa mergeti cu toate documentele necesare ptr depunere, de preferat dati un telefon inainte ptr a afla programul caci doar intre anumite ore se depun actele si intre alte ore se ridica cartile de identitate., asta ca sa nu faceti drumuri inutile.succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
atata timp cat unica problema este ca dvs sa nu instrainati apartamentul nu conteaza faptul ca exista cluaza de abitatie viagera in masura in care parintii nu vor sa locuiasca acolo , asta este cadrul legal pe care il puteti folosi ptr interesul dvs.contr.v-anz-cump cu abitatie viagera , acesta fiind garantia dansilor ca nu puteti instraina fara a si da acordul
dansii nu trebuie sa stea in casa, este strict o formalitate in contract.
ca tot va intelegeti asa de bine si si doresc sa va dea acest apartament doar asa il puteti obtine .
Răspuns la discuția PASAPORT/BULETIN
daca va expira pasaportul veti ramane fara act de identitate, iar daca intrati in tara nu veti putea iesi fara pasaport cu cel putin 6 luni valabilitate pana la expirare sau fara carte de identitate, fapt pentru care trebuie sa va grabiti ca de durat mult nu dureaza, da,r conditie esentiala sa aveti resedinta in tara.