avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

spuneti-mi va rog si mie cum aflu termenul cind s-a aminat procesul ptr ca nu mai tin exact minte si nu stiu unde sa caut pe net .va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145427 , utilizator 20:34, 6 Decembrie 2010
Interesati-va la tribunal.
portalul instantelor de judecata : portal.just.ro si gasiti o harta, urmand pasii ajungeti la instanta care va intereseaza si la dosarul dvs.succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc daca exista o judecatorie si daca e un caz pe rol mary_maria9023 mary_maria9023 am tot cautat....exista judecatorie sau tribunal la barcea?? si cum pot afla daca exista un caz care chiar ma intereseaza?? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)
Inregistrare dosar in apel in ecris latka latka Cind se \"activeaza\" un dosar de apel, care a plecat deja de la judecatorie si a ajuns la tribunal. Nu poate fi inca gasit cu motorul de cautare pe ... (vezi toată discuția)