avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate flori_minicards

Activitate flori_minicards

Buna ziua se poate incheia un contract de voluntariat cu o gradinita de stat cu program prelungit ca ajutor de educatoare
Răspuns la discuția Reprezentare instanta
Buna seara multumesc de rapuns deci sa inteleg ca daca face aceasta procura se poate?
De ce acte avem nevoie pentru a face aceasta procura?
Buna seara sotul meu este chemat maine in instanta il pot reprezenta eu ca sotie daca el nu poate veni ?
Am nevoie de procura din partea sa?
Este chemat pentru o succesiune.
Cu stima .
Voicu Florina
Pentru a folosi o masina pe Intreprindere Individuala este valabil Contractul de comodat intre parti fara a merge la notar?
Daca am acest contract mai poate politia sa ridice talonul ca nu este masina pe firma?
Răspuns la discuția Inmatriculare autoturism
Multumesc mult eu trebuie sa merg si sa fac o cerere la inmatriculari sa imi elibereze o adresa ca nu vor sa inmatriculeze masina pana nu platesc taxa de mediu?
Si apoi sa merg la tribunal si sa depun contractul de vanzare cumparare si acesta adresa si o cerere unde cer sa oblige serviciul de inmatriculari înmatricularea definitivă a autoturismului fara plata taxei de mediu?


Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta hotarare
HOTÃRêTE

Admite acţiunea formulată de reclamantul …., cu domiciliul în…., prin , cu domiciliul procesual ales în….. în contradictoriu cu pârâtul Instituţia Prefectului – Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mehedinţi, cu sediul în…..

Obligă Instituţia Prefectului – Serviciul Public Comunitar, Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mehedinţi să înmatriculeze autoturismul reclamantei marca ....., serie saşiu… fără plata timbrului de mediu pentru autovehicule prevăzută de OUG nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule.

Ia act că reclamantul nu a solicitat cheltuieli de judecată.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţa publică de la ..... la sediul Tribunalului Mehedinţi.

Pentru a inmatricula aceasta masina trebuie sa dau si eu in judecata acelasi serviciu dar din judetul meu sau merg la inmatriculari si se foloseste aceasi hotarare ?
Răspuns la discuția Cerere judecare in lipsa
Multumesc dar trebuie sa mai depun o cerere unde sa specific articolul 223 NCPC nu pot ajunge la termene deoarece sotia lucreaza si nu are cine il duce si lua pe cel mic si nu cer nimic in plus doar ce i-mi da legea ca mostenitor cu toate ca una din case era a mea dar am avut un accident si am facut tatalui act ca sa nu o pierd si acum este adusa la mostenire cu toate ca eu nu am primit nimic a fost o donatie ascunsa deoarece eu ma judecam pe 1300000 lei in anul 2000 si tata ii era frica ca cei care ma judec sa nu ia casa si sa se mute cu dumnealor si am acceptat sa fac actul de vanzare cumparare si dupa ce termin problemele sa o retrec pe numele meu dar tata a muri si eu nu am mai facut actul
Buna seara am depus la dosar o cerere sa se judece dosarul in lipsa dar la termenul urmator sunt chemat la interogatoriu aceasta este cererea este buna ?

Judecatoria
Dosar nr.
Termen de judecata






DOMNULE PRESEDINTE

Subsemnatul......, domiciliat in..................., solicit judecarea dosarului nr in lipsa mea.

Semnatura


DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI
Cu stima,


buna ziua
sunt parte intr-un proces civil(parat) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. Pot solicita judecarea prezentului dosar in lipsa, conform art. 223 alin 3.din Codul de Procedura civila?Sau conform art 583 din Codul de procedura?

Buna seara este normal ca o banca sa opreasca tot comisionul primit de la firma unde sunt brokar pentru ca a primit o instiintare de la un executor judecatoresc dar instiintarea este pe numele de fata si o alta adresa mentionez ca eu ma numesc altfel din 2005 si locuiesc in alta parte tot din 2005 iar eu sunt executata pentru 28 euro datorati la CNADNR Bucuresti plus cheltuieli de executare 426,94 lei procesul verbal este facut in lipsa in luna 05 din 2011 dar pe numele de fata si pana acum nu am fost instiintata ca ii am de plata dar banca ii opreste cu toate ca eu am un cont pe alt nume si o alta adresa nu trebuia sa fiu anuntata si sa se opreasca un sfert din bani?