avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate i_ina

Activitate i_ina

Care sunt cheltuielile, in ce cuantum, pe care un executor are dreptul sa le calculeze in cazul unui dosar de executare si de cate ori pe parcursul executarii ?
Răspuns la discuția contract de locatiune
CUI 32518737-act.de autorizare C48/29.10.2013
Ce inseamna un contract de sublocatiune pentru un SRL fara personalitate juridica care este un intermediar intre un debitor si firma care a preluat creanta de la o banca ?
Am urmatoarea problema : in cazul unui salariat cu mai multe contracte de munca la diferiti angajatori cum este corect sa se procedeze la infiintarea unei popriri. Precizez ca un CIM este la funtia de baza, norma intreaga iar celelalte sunt CIM cu timp partial si perioada determinata si cu valori mai mici decat 1/2 din ISR. Daca angajatorii la care sunt CIM cu timp partial refuza infiintarea popririi se poate face validare poprire si se pot obliga la plata debitului ?
Toti angajatorii au primit notificarea de infiintare a popririi pentru debitul executat.
Răspuns la discuția PFA sofer profesionist
Multumesc pentru raspuns. A-ti putea sa ma indrumati unde sa gasesc un contract de prestari servicii care sa se poriveasca cu situatia de descrisa ?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
O persoana fizica autorizata in Romania, cod CAEN 4939, poate sa presteze servicii la o firma de turism din UE (sofer autocar) pentru o perioada determinata ? Precizez ca autocarul este al firmei de turism, el sofeaza si mai are cateva atributii in ce priveste grupul de turisti.
Puteti sa ma indrumati spre un model de contract intre PFA si firma de turism pentru acest serviciu ? in baza caruia sa factureze
Multumesc
Inteleg din ce imi spuneti ca eu (un angajat singur in magazin si in firma) trebuie sa las executorul sa intre in imobil sa isi faca treaba, probabil ca voi fi pus sa semnez un proces verbal.
Acest fapt pe mine o sa ma implice in mai multe situatii neplacute.
Domnule executor , este de discutat aspectul "lipsa de responsabilitate" sau "respect fata de executor"...
Oricum multumesc .
Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati in problema pe care o am.
Sunt ultimul angajat al unei societati comerciale care are probleme financiare, dar care este inca in functiune. SC are bunuri imobile girate la banca si bunuri mobile, imobile sub sechestru al fiscului. Pe langa acestea exista un litigiu cu un furnizor care a ajuns la executor. Executorul respectiv a inscris in CF-ul imobilului suma datorata furnizorului in martie 2010 si acum in septembrie doreste sa inceapa executarea silita (vine la imobilul in cauza cu un evaluator in vederea evaluarii). Problema mea este cum trebuie sa procedez eu cand executorul iti intra in magazin si expune motivul vizitei ?
Doresc sa procedez legal dar nici sa las firma jefuita avand in vedere ca reprezentantul legal este plecat si nici nu doreste sa discute cu executorul.
Pentru cumparator TVA-ul este deducibil in conditiile cumpararii unei autoutilitare ?
S-a mai schimbat ceva in ce priveste prevederile OG 34 ?