avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli calculate de executor
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli calculate de executor

Care sunt cheltuielile, in ce cuantum, pe care un executor are dreptul sa le calculeze in cazul unui dosar de executare si de cate ori pe parcursul executarii ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:10, 29 Mai 2015
Aveți aici toate informațiile

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalitati la suma executata silit naepot naepot Buna ziua, In somatia trimisa de BEJ se specifica suma pentru care a fost instituita executarea silita, suma ce include debitul de achitat catre creditoare ... (vezi toată discuția)
Executare silita rrocambole rrocambole 1)Cine aproba executarea silita, executorul sau instanta? 2)Incheierea de aprobare se comunica debitorului? Mie mi-a fost comunicata doar o incheiere a ... (vezi toată discuția)
Contestatie onorariu executor judecatoresc niculaucarmen niculaucarmen intr-un dosar ce are ca obiect divortul cu partaj, una din parti va trebui sa plateasca celeilalte parti o sulta. Executorul judecatoresc a solicitat un ... (vezi toată discuția)