avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de locatiune

Ce inseamna un contract de sublocatiune pentru un SRL fara personalitate juridica care este un intermediar intre un debitor si firma care a preluat creanta de la o banca ?
Cel mai recent răspuns: i_ina , utilizator 16:30, 27 Mai 2015
i_ina a scris:
un SRL fara personalitate juridica care este un intermediar intre un debitor si firma care a preluat creanta de la o banca ?

Cum arata un SRL fara personalitate juridica ??

Contractul de "sublocatiune" este un comtract de sub-inchiriere adica chiriasul (principal) da la randul lui unui alt chirias (secundar).

Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
legalmgm, utilizator
CUI 32518737-act.de autorizare C48/29.10.2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic cu cim la un srl se doreste inchirierea lui la o alta firma mariamihaelailie mariamihaelailie Buna ziua, O societate comerciala, care are ca obiect principal de activitate 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, are 3 ... (vezi toată discuția)
Drepturi fosti administratori NicoBC NicoBC Sunt un fost actionar si administrator de firma. Am luat o linie de credit de la o banca unde am fost obligati (altfel nu dadeau linia de credit) sa semnam si ... (vezi toată discuția)