avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire venituri din mai multe contracte de munca
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire venituri din mai multe contracte de munca

Am urmatoarea problema : in cazul unui salariat cu mai multe contracte de munca la diferiti angajatori cum este corect sa se procedeze la infiintarea unei popriri. Precizez ca un CIM este la funtia de baza, norma intreaga iar celelalte sunt CIM cu timp partial si perioada determinata si cu valori mai mici decat 1/2 din ISR. Daca angajatorii la care sunt CIM cu timp partial refuza infiintarea popririi se poate face validare poprire si se pot obliga la plata debitului ?
Toti angajatorii au primit notificarea de infiintare a popririi pentru debitul executat.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:36, 26 Mai 2015
Niciun angajator nu are voie să refuze înființarea popririi, altfel se va valida poprirea împotriva sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz infiinare poprire eagle_free eagle_free Daca un angajator refuza sa infiinteze poprire asupra veniturilor unui salariat, la solicitarea unei institutii creditoare, ce masuri poate lua respectiva ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Notificare poprire salariu angajat altair170388 altair170388 buna seara sunt nou pe acest forum si am si eu o mica nelamurire cu o situatie! am un salariat la PFA-ul meu si am primit azi o notificare de poprire pe ... (vezi toată discuția)