avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sofer profesionist
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sofer profesionist

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
O persoana fizica autorizata in Romania, cod CAEN 4939, poate sa presteze servicii la o firma de turism din UE (sofer autocar) pentru o perioada determinata ? Precizez ca autocarul este al firmei de turism, el sofeaza si mai are cateva atributii in ce priveste grupul de turisti.
Puteti sa ma indrumati spre un model de contract intre PFA si firma de turism pentru acest serviciu ? in baza caruia sa factureze
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters277125 , utilizator 10:11, 21 Februarie 2013
Încheiați un contract de prestări servicii, de colaborare sau ceva de genul. Pe baza acestui contract, pfa taie facturi firmei.
Multumesc pentru raspuns. A-ti putea sa ma indrumati unde sa gasesc un contract de prestari servicii care sa se poriveasca cu situatia de descrisa ?
Găsiţi pe net, dacă căutaţi "modele contract".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentionez sa infiintez un pfa ingbv ingbv Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ ... (vezi toată discuția)
Societate agent de munca temporar si contracte prestari servicii pytyck pytyck Buna ziua! Societatea A (CAEN agent de munca temporara) pune la dispozitie soferi firmei B (CAEN transport intern si international) in baza contractului ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru turism medical? salon beauty salon beauty Bună dimineața! Daca eu am o firma deschisa pe codul caen 9602 si doresc sa incep o colaborare ca Project Manager( consultanta si managment in deschidere ... (vezi toată discuția)