avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate ana1978

Activitate ana1978

Multumesc pentru raspuns. Problema este ca aceasta lege face referire numai la spatiul public si nu la o curte privata. Toti cei care au geamurile pe partea cealalta au votat sa construiasca gratarul sub geamul meu.......
Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti referitor la urmatoarea speta. Asociatia de Proprietari a blocului meu a votat construirea unui gratar foarte aproape de geamul meu, eu locuiesc la etajul 3. Acest lucru ma deranjeaza deoarece nu pot tine geamul deschis sau usca rufe in balcon pe perioada cat se pregateste gratarul. Intrebarile mele sunt:
1. Este legal sa se construiasca un gratar pe spatiul comun (curtea blocului) fara acordul scris al tuturor proprietarilor?
2. Este undeva prevazut in legislatie faptul ca nu au voie sa faca gratar in curtea blocului, chiar daca anumiti locatari sunt deranjati de fum si miros?

Va multumesc tare mult.
Multumesc
Buna,
Am urmatoarea intrebare: O societatea din Romania inregistrata ca platitor de tva si declarata in Reg. Operatorilor Intracomunitari presteaza servicii ( de reparatii pentru aparate de frig, exemplu vitrine frigorifice) catre firme din Italia care nu sunt platitoare de tva ( verificate in Vies), sau catre persoane fizice autorizate ( se cheama P.IVA ) . Cum emit factura cu tva ? Unde o declar in declaratia 300, iar in acest caz se mai declara si in declaratia 390?

Multumesc