Buna seara....cine ma poate ajuta?
bunicul meu a cumparat o casa pe numele tatalui meu si sorei lui prin anii 1960, locuind pe proprietatea respectiva. Actul a ramas la bunic iar dupa decesul lui acesta a fost gasit si ne-am trezit ca are titlul scos pe numele lui (bunic), fara sa tina cont de actul de vanzare-cumparare, in care nu era trecut numele lui. Acum toti copii lui cer partea de la aceea proprietate. Ce as putea face in cazul acesta? #-o
Eu locuesc intre ei sa stiti ca legea o face sotu in casa din cauza geloziei,foarte putini care tin cu adevarat religia.Iar in Belgia e mincata de musulmani mai ales Bruxelu cind vine politia pentru o problema se aduna marocani si arunca cu petre nici politia nu are ce sa le faca multe spargeri s au facut inbracati in femei nu poate fi recunoscuti de camere e o problema nationala in belgia le dau crezare
impozitele la primarie sunt platite de el pina la deces si dupa le am platit eu
vreau sa mentionez ca cumnata mea era primar cind a facut titlu de proprietate desi a stiut ca pe casa exista un act de vinzare cumparare
se poate ca actu sa nu fie inregistrat la primarie ?
Va rog sa ma ajutati daca puteti;Acum vreo 50 de ani tatal meu a cumparat o casa pe numele meu ,cu acte facute la primaria din localitate cu stampila la vremea aceia
Intre timp a scos titlu pe casa pe numele lui fara stirea nimanui.Dupa deces ne am trezit ca frati vreau parte la casa caci titlu e pe numele tatalui
As vrea sa stiu este un fals s au sa bazat pe vre o lege
actu de vinzare este valabil s au anulat de titlu
ce putem face in situatia aceasta .Va multumesc din suflet