avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema cu titlul unui act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema cu titlul unui act de vanzare-cumparare

Buna seara....cine ma poate ajuta?
bunicul meu a cumparat o casa pe numele tatalui meu si sorei lui prin anii 1960, locuind pe proprietatea respectiva. Actul a ramas la bunic iar dupa decesul lui acesta a fost gasit si ne-am trezit ca are titlul scos pe numele lui (bunic), fara sa tina cont de actul de vanzare-cumparare, in care nu era trecut numele lui. Acum toti copii lui cer partea de la aceea proprietate. Ce as putea face in cazul acesta? #-o
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 23:22, 15 August 2010
Solicitati rectificarea titlului de proprietate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme incheiere act de vanzare cumparare bogdanxy bogdanxy Strabunica mea a printre alte proprietati, a detinut o casa cu un loc de casa. In urma decesului sotului acesteia, strabunicul meu, s-a facut taxa de ... (vezi toată discuția)
Succesiuni pentru casa Monica21 Monica21 Parintii tatalui meu au divortat si casa in care locuiau s-a partajat in 2 adrese diferite, un fel de duplex..fie casa 1 si casa 2..Casa 1 a ramas pe numele ... (vezi toată discuția)
Act teren iuliamoisa iuliamoisa Tatal meu a cumparat in anul 1950 un teren de 800m langa casa parinteasca, cu act la notariat.Dupa decesul bunicilor a facut succesiunea in1979 si a cedat ... (vezi toată discuția)