avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu s au actu de vinzare este valabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu s au actu de vinzare este valabil

Va rog sa ma ajutati daca puteti;Acum vreo 50 de ani tatal meu a cumparat o casa pe numele meu ,cu acte facute la primaria din localitate cu stampila la vremea aceia
Intre timp a scos titlu pe casa pe numele lui fara stirea nimanui.Dupa deces ne am trezit ca frati vreau parte la casa caci titlu e pe numele tatalui
As vrea sa stiu este un fals s au sa bazat pe vre o lege
actu de vinzare este valabil s au anulat de titlu
ce putem face in situatia aceasta .Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: murareanu romica , utilizator 19:58, 30 Mai 2010
La ce fel de titlu vă referiţi? Un titlu de proprietate emis de o comisie locală? Nu prea are sens, atâta timp cât exista un act de vânzare cumpărare avizat de primărie.
Formulaţi o acţiune în constatarea dreptului de proprietate prin care să arătaţi că aţi cumpărat imobilul în urmă cu 50 de ani, că l-aţi folosit ca un adevărat proprietar plătind impozitele la primărie şi solicitaţi instanţei să dispună prin hotărâre înscrierea acestui imobil în cartea funciară pe numele Dumneavoastră.
Este posibil ca titlul să fie emis pe numele autorului dvs. dintr-o eroare.
Succes!
impozitele la primarie sunt platite de el pina la deces si dupa le am platit eu
vreau sa mentionez ca cumnata mea era primar cind a facut titlu de proprietate desi a stiut ca pe casa exista un act de vinzare cumparare
se poate ca actu sa nu fie inregistrat la primarie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate fara acte de vanzare-cumparare? CrisParvu CrisParvu Buna seara. Cumnata mea are urmatoarea problema: parintii sai au dobandit cu act de vanzare cumparare prin 1960 un imobil cu teren. In aceeasi curte existau ... (vezi toată discuția)
Act de vânzare cumpărare G Relu G Relu Buna seara, am o mica nelămurire. In vazarea unei locuințe ce este mai important, actul casei sau tiltul de proprietate? In cazul meu, casa este trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune oportunitate si timing 1dragon6 1dragon6 Am mostenit in 2006 cu certificat de mostenitor de la mama mea cota de 1/2 din locuinta caramida de 62mp (c1964) si teren agricol intravilan de 987 mp si cota ... (vezi toată discuția)