avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Activitate georgianan

Activitate georgianan

Răspuns la discuția inchidere cont banca
si alta solutie????:D...ma poate ajuta altcineva?
in luna iunie am inchis contul la o banca. In contabilitate, ca si in extrasul de cont arata sold 0.57 lei. Ce pot face cu aceasta suma???in ce cont o pot duce ca sa nu influenteze balanta?
multumesc!
Răspuns la discuția 472 sau 4118
da...dar nu mai am alt facturier ca sa fac din urma...se poate face in program de contabilitate???este valabila acea factura? sau ajutati-ma va rog cu un cont ca sa nu afecteze veniturile, marfa...si in aprilie fac factura cu minus...va rog!!!!
Răspuns la discuția 472 sau 4118
cred ca nici unul, nici celalalt cont nu poate fi folosit...
Discuție 472 sau 4118
poate cineva sa ma ajute cu urmatoarea lamurire?rog din suflet..
am facturat marfa la firma x, cherestea.....si trebuia dupa o saptamana sa dam marfa respectiva, moment in care intocmeam si avizul...dar marfa nu s-a mai dat...luna a trecut si trebuie sa fac inchiderea si nu stiu in ce cont sa o inregistrez...ca practic nu am dat marfa...eu m-am gandit la 472, dar nu stiu daca este corect...provizoriu pana ori dam marfa ori facturam cu minus...
Răspuns la discuția intocmire bilant
intr-adevar nu s-a inregistrat 121=117 in ian 2011, ci s-a inregistrat 121=129 si in dec 129=1068
Răspuns la discuția intocmire bilant
nu ma poate ajuta nimeni? cu o indrumare, ceva?
ma poate ajuta cineva cu intocmirea bilantului cand firma e preluata de la jumatatea anului???pt ca rezulta diferente la CPP...e vb de diferenta de la 121 care aparea pana la preluarea de catre mine...
Răspuns la discuția D101
multumesc!
Răspuns la discuția D101
la registrul de evidenta fiscala, unde se calculeaza impozitul pe profit am avut setata data 01.01.2011 si pt trim 1 si pt 2 , 3 si pt 4...deci cumulativ, nu?