Tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani si imi este teama sa comunic acum angajatorului acest lucru.
Contractul meu a fost incheiat pe o perioada determinata pana la data de 19.02.2012, data la care poate continua ... sau nu
Stiu ca angajatorul nu are voie sa concedieze femeia insarcinata dar exista riscul sa nu prelungeasca contractul pe acest motiv?
Chiar imi este teama sa nu imi prelungeasca contractul pe motiv ca sunt gravida....
va rog sa ma ajutati cu informatii ca sa ma orientez cum procedez....
Multumesc!!
buna seara.
Am o intrebare...am o restanta la o banca, am primit notificare pentru intarziere, momentan nu incasez salariul in nici un cont bancar si nici propietati nu am.Vreau doar sa stiu in cazul in care imi voi incasa salariul intr-un cont deschis la orice alta banca si se va pune poprire pe salariu, se vor lua automat toti banii din cont?sau au o suma fixa care se va retrage automat in fiecare luna?
dar legat de confidentialitatea informatiilor ..pot da informatii despre acest credit parintilor mei? eu nu mai locuiesc la adresa respectiva, acolo locuieste doar mama mea acum.
buna ziua.La fel ca multi alti romani care au credite si care au fost afectati de criza....am si eu un credit la BRD pe care din luna octombrie anul trecut nu l-am mai achitat din lipsa unui loc de munca.nu am nici o garantie depusa la dosar, nici o proprietate pe numele meu, masina sau altceva. am deja 254 zile de intarziere. ma puteti informa daca aceasta datorie se poate prescrie si daca da in cat timp?creditul este luat anul trecut , pe o perioada de 10 ani.
De apartamentul mamei nu se pot atinge nu?sau cum am citit mai devreme banca nu are voie sa dea informatii despre credit parintilor mei daca nu au luat parte la contractul de credit?