avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Activitate birzaveanu

Activitate birzaveanu

Va multumesc pentru raspuns dar pentru ca nu am cunostinte in domeniu va mai rog sa-mi mai spuneti cum se calculeaza venitul brut.
Am accesat masura 141 in domeniul apicultura si am fost nevoit sa ma inregistrez ca p.f.a. Va rog sa-mi spuneti ce obligatii fiscale am, mentionez ca nu sunt angajat. De asemenea va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza contributiile pentru sanatate si pensie se iau in calcul numai veniturile obtinute sau venitul realizat minus cheltuieli.
Am fost chemat in instanta in luna martie 2010 in calitate de parte vatamata, in proces cu d-l "X" in calitate de inculpat pentru inselaciune(art.215 C.p.). M-am prezentat la termenul fixat si am declarat in instanta ca mi-am recuperat paguba in intregime si nu mai am nici o pretentie de la inculpat.
Acum am primit o noua citatie prin care sunt chemat din nou in instanta in data de 22.06.2010 ca "parte vatamata - intimat, in proces cu d-l x in calitate de inculpat - apelant" tot pentru inselaciune (art.215 C.p.). Mentionez ca in procesul respectiv mai sunt implicate si alte doua persoane tot ca parti vatamate.
Intrebarea este: "Daca nu ma mai prezint la proces mi se poate intampla ceva?
Inculpatul respectiv poate sa mai recurga si in continuare la recurs probabil sau alte cai de atac si eu trebuie sa particip la toate acestea chiar daca nu mai doresc acest lucru, avand in vedere ca mi-am recuperat paguba.
Cu stima si respect va multumesc anticipat.

P.S. Va rog daca se poate sa-mi dati raspunsul pana in data de 21.06.2010