avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate andrale

Activitate andrale

Răspuns la discuția anvelope iarna
multumesc frumos ! =D>
Discuție anvelope iarna
cine imi poate spune care este legea in care este stipulat ca trebuie folosite anvelope de iarna . multumesc !
Răspuns la discuția avansare grad profesional
Am asteptat un raspuns din partea voastra a prietenilor si nu am primit.Cred ca o sa ma leg de OMS 467/2010.Multumesc,chiar daca nu am primit raspuns!
Răspuns la discuția avansare grad profesional
chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Va rog sa ma ajutati. O prietena lucreaza in spital ca statistician medical si vrea sa treaca la statistician principal. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze? Juristul nu stie. Cineva spune ca trebuie sa faca ea o cerere catre manager iar managerul o adresa catre Consiliul director.Asa este? Imi puteti trimite o cerere tip si cum se intocmeste adresa managerului catre consiliu de administratie.
Acum,cu noua lege a pensiilor,am inteles ca toata lumea iese la 65 de ani. Intrebarea mea este daca sunt si exceptii. De ex. politia,armata,CFR,minerii,aviatorii,cadrele didactice ies tot la 65 de ani?
Răspuns la discuția contract apa
Pai,daca noi nu suntem asociatie de proprietari,ce adunare generala sa convoc?
Răspuns la discuția plata caldurii la comun
noi nu avem calorifere sau tevi pe scara blocului,in uscatorii si asa mai departe,avem doar tevile care trec prin apartamente si de aceea nu mi se pare corect sa contribuim la cei 30%,mi se pare enorm de mult.Am senzatia si nu cred ca gresesc,ca le platesc vecinilor din buzunarul meu. Nu mi se pare corect.Si mai este ceva. Cand s-au construit aceste blocuri nici nu visam vreodata ca ne vom deconecta de la caldura comuna sau ca vor aparea aceste centrale proprii.Am devenit proprietari dupa revolutie.Sau schimbat atatea legi si aici nu se poate face nimic? Da,sunt de acord sa se faca un sindicat al asociatiilor dar.....daca stau bine si ma gandesc,stiu ca exista o asociatie sau nu stiu cum ii spune a asociatiilor de proprietari.Sa lupte ei pt. noi,noi ii sustinem.
Răspuns la discuția contract apa
Bine,bine,asociatia de proprietari este persoana juridica dar un locatar de pe scara,care sa incheie contract in numele si pt. ceilalti locatari,este persoana juridica?Nu inteleg.
Discuție contract apa
o persoana locuieste intr-un bloc unde nu exista asociatie de proprietari. Furnizorul de apa spune ca suntem obligati sa ne constituim in asociatie sau sa delegam un locatar de pe scara care sa incheie contract de apa si canalizare. Daca nu facem aceste lucruri,ei nu incheie contract individual cu fiecare locatar si vom plati la pausali.Este corect,ce face furnizorul de apa?