avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate Mainerici Ctin

Activitate Mainerici Ctin

in certificatul de mostenitor(dupa decesul proprietarului) apar mai multi mostenitori cu cote de mostenire , cine trebuie sa figureze la asociație proprietar și cine poate deveni membru al asociației?
datele de contact ale presedintelui si administratorului asocia;iei de proprietari sunt date publice. Acestea pot fi comunicate de primarie agentilor economici?
o persoana care a lucrat 19 ani si 6 luni in subteran , a implinit varsta de 45 de ani, nu poate iesi la pensie ptr ca nu are 20 de ani de subteran.
Poate cumpara perioada de 6 luni ptr a iesi la pensie?
O PERSOANA are o constructie fara autorizatie , cum procedeaz[ ptr intabularea constructiei?
Un PFA inchiriaza o locatie cu piscina si bar pentru administrare. Autorizatiile de functionare sunt valabile ale proprietarului, acesta este obligat sa le obtina sau acestea trebuie obtinute de catre PFA?
Dacă nu se poate convoca adunarea generală in condițiile impuse de pandemie, cine ia hotarîri in numele acesteia(ex . aprobarea bugetului, cuantumul sala riilor etc)
nulitatea o constata doar instanta?
nu a fost convocata cf art 47(4), nu au fost convocati toti proprietari pe baza de tabel
la o asociatie de proprietari nu exista presedinte si comitet executiv. Un proprietar a luat initiativa de a convoca adunarea generala pe baza te tabel nominal cu semnaturile a 50% plus 1 din proprietari. La adunarea generala nu au participat 50% plus 1 si a fost reconvocata unde a fost ales un presedinte si comitetul eexecutiv si a fost stabilit o suma bruta lunara ptr presedintele. Presedintele a incheiat un contract de mandat.
In conditile mentionate presedintele isi poate desfasura activitatea si sa incaseze retributia stabilita?
alegere presedinte si comitet executiv