avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate CipM

Activitate CipM

Nu aveti unde reclama si nici in instanta nu aveti ce obtine.
Pe langa ca nu e exista obligatia cuiva (presedinte, mebru CEx, admin) sa elibereze astfel de adeverinte, nici macar n-ar de unde sti cineva pe lumea asta unde locuiti, d-apoi sa mai si dea cu subsemnatul pentru asta (poate doar partenerul de viata).
Porcaria e a primariei care cere un astfel de document cu iz comunist. Ar fi trebuit sa ceara declaratie pe proprie raspundere.

Mai degraba mai incercati cu vorba dulce care mult aduce.
Răspuns la discuția programul de liniste
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bine ca baiatul nu s-a apucat de tobe:)))
Legea e una dar disconfortul creat vecinilor indiferent de ora e altceva. Ganditi-va ca ati fi putut avea un vecin de varsta fiului dvs care ar fi trebuit sa studieze matematica in acelasi timp. Sau fiul dvs ar fi avut un frate.
Functie de ce fel de chitara studiaza poate sa exerseze acasa pe o alta chitara cu acelasi fel de grif, scară si distanta intre corzi: electrica (la rece sau căști), chitara acustica sau clasica modificata - se desfiinteaza sau se infunda cutia de rezonanta. Acustica/clasica fara cutie de rezonanta se gasesc si de cumparat dar costa serios. Cu 50-300 de lei se poate gasi o chitara second hand sau chiar noua ce se poate modifica la un lutier (mergeti direct la lutier poate are ceva de vanzare) sau o chitara electrica suficient de buna pt incepatori (500-600 lei e o electrica noua). Cu astfel de instrumente poate sa exerseze in camera lui 24 de ore din 24, nu se aude din camera alaturata. Eu cant numai noaptea, cand se doarme in restul casei. Vecinii habar n-au.
Răspuns la discuția CALIFICARE
Duceti-va cu afirmatia dvs la primarie sa va dea atestat.
Consider ca raspunsul dvs nu este util, aveti un minus de la mine. tot fara suparare.
De cumparat nu cred ca ati cumparat un nimic. Ati dat un avans pesemne. Ulterior ar fi trebuit sa primiti actele de proprietate, extrasul de carte funciara. La primirea cheilor ar fi trebuit sa faceti PV de predare-primire (inclusiv parti comune) si in care sa scrieti neajunsurile.
Repet, cereti dezvoltatorului temeiul legal al acestei 'preluari".
Răspuns la discuția CALIFICARE
Bun, deci una scrie in lege si alta ati afirmat dvs.
Dacă va stropșiți la mine, vorba dlui Grecu aici de fata, sa fiti sanatoasa!
Răspuns la discuția CALIFICARE


condrea narcisa a scris:

daca detii o diploma de studii superioare care sa reflecte cerintele din planul de invatamant poti fi atestat.

Va rog numiti articolul din L196/2018 pe baza caruia ati facut aceasta afirmatie.
Multumesc pt 'barbatie':)))
Răspuns la discuția CALIFICARE
Multumesc de info. Nu vreau copie, ar fi interesant doar numarul de ore trecut in CdA si numai daca îl aveti la indemana.
Nu ma pasioneaza numarul de plusuri sau minusuri. Eu daca dau minusuri (ynocentta e cam singurul abonat) mai si scriu ceva. Nu toti au barbatia sa o faca -- valabil si pt sexul feminin:)))
Răspuns la discuția Asociatie proprietari
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util


ynocentta a scris:

Proprietarul nou mutat in condominiu are obligatia legala sa prezinta la asociatia de proprietari documente pentru consemnarea in cartea de imobil a numarului de persoane care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu

Cai verzi pe pereti ^^^
Răspuns la discuția Asociați
Ramane valabila prima solutie pe care ati primit-o. Raspunsul la intrebarea dvs este in statutul acelei asociatii sportive. Noi nu stim ce ati hotarat dvs la infiintare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce vreti sa faceti dvs mie imi suna a proces verbal de predare-primire a proprietatii. Daca despre asta e vorba, acest PV se face cu fiecare proprietar in parte. Liftul, hidroizolatia, scurgerile etc sunt in proprietatea fiecaruia impreuna cu apartamentul propriuzis (nu se pot desparti, scrie expres in codul civil).
Cautati pe net cum se face receptia unui apartament si o sa gasiti peste tot ca aceasta include partile comune: lift, terasa, fatada etc. Nu exista sa faca cineva (nici asociatia nici proprietarul) un PV separat pe partile comune. Daca ati facut individual numai pe apartament, n-ati facut bine.
Va dau primele 3 linkuri peste care am dat:
- [ link extern ]
- [ link extern ]
- [ link extern ]
Asociatia trebuie sa primeasca doar cartea constructiei. In ea trebuie sa existe planse cu tot ceea ce s-a construit.